Son Dakika

OPPO dan sonra Realme Yeni 125W Hızlı Şarj Teknolojilerini Tanıttı

Hızlı şarj teknolojisinin öncüsü OPPO, bugün 125W hızlı şarj, 65W AirVOOC kablosuz hızlı şarj ve 50W mini SuperVOOC şarj cihazlarını tanıttı.

Tanıtılan yeni hızlı şarj serisi, OPPO'nun bu alandaki lider konumunu güçlendiriyor.

 OPPO, bugün 125W hızlı şarj, 65W AirVOOC kablosuz hızlı şarj, ultra küçük taşınabilir 50W mini SuperVOOC şarj ve 110W mini hızlı şarj cihazlarını resmi olarak piyasaya sürdüğünü duyurdu.

125W hızlı şarj teknolojisi, akıllı telefon sektöründe bu alandaki en yeni gelişmeye işaret ediyor. İleri bir şifreleme algoritması ve güçlü sıcaklık kontrol regülatörleri, hızlı şarj cihazının güvenli ve verimli kullanılmasına imkan tanıyor.

65W AirVOOC kablosuz hızlı şarj cihazı, kablolu şarjla karşılaştırıldığında kullanıcıların daha hızlı şarj etmesini sağlarken ilk kez tanıtılan 50W mini SuperVOOC şarj cihazı ve 110W hızlı şarj cihazı ise OPPO'nun VOOC hızlı şarj teknolojisinin benzersiz yenilikleri olarak öne çıkıyor.

Bu cihazlar, daha önce görülmemiş hız, incelik ve taşınabilirlik özelliklerini bir arada sunarak yüksek güçlü şarj cihazlarının daha küçük boyutlarla tüketiciyle buluşmasına liderlik ediyor.

OPPO Şarj Teknolojileri Baş Mühendisi Jeff Zhang'in hızlı şarj teknolojileriyle ilgili açıklamaları ise şöyle: “Dünya genelinde 5G'nin hızlandırılması ile yüksek güç tüketen uygulamaların artması, akıllı telefonların pil ömrünü etkilerken kullanıcıların şarj etme deneyimine de yeni zorluklar getiriyor.

2014 yılında VOOC hızlı şarj teknolojisinin duyurulmasından bu yana OPPO, hızlı şarjın geliştirilmesine öncülük ediyor. Şimdi ise kullanıcılara güvenli, verimli ve kullanışlı ultra hızlı şarj deneyimi sunmak için, yüksek güce sahip, kablosuz kullanım sunan ve ultra küçük şarj teknolojileri alanındaki uzmanlığımızı ve sağladığımız avantajlarımızı geliştirmeye devam ediyoruz.”

5G çağında daha hızlı şarj: 125W
OPPO'nun 125W hızlı şarj teknolojisi, 4000mAh bataryayı 5 dakikada %41'e kadar, 20 dakikada ise tamamen şarj edebilen en hızlı doğrudan şarj teknolojisini kullanıyor.

Aynı zamanda önceki SuperVOOC ve VOOC hızlı şarj protokolleriyle uyumlu olan cihaz, 65W PD ve 125W PPS dahil olmak üzere genel protokolleri de destekliyor ve şu an sektörün en gelişmiş hızlı şarj teknolojisini sunuyor.


Kablosuz hızlı şarj: 65W AirVOOC
65W AirVOOC kablosuz hızlı şarj cihazı, 4000mAh bir bataryanın tamamını 30 dakikada en hızlı şekilde şarj edebiliyor. Kullanılan teknoloji, yabancı cihaz algılama fonksiyonuna ek olarak beş kat fazla güvenlik önlemiyle çalışıyor.

Ayrıca Qi standardıyla de uyumlu olan 65W AirVOOC kablosuz hızlı şarj cihazı, kullanıcılara kablosuz ve süper hızlı şarj deneyimi sunuyor.

Buna ek olarak, OPPO 65W AirVOOC kablosuz hızlı şarjının farklı tasarıma sahip bir versiyonu da geliştirdi. Cihaz, kalıpsız hızlı prototipleme teknolojisiyle şekillendirilmiş camdan üretildi ve tüketici elektroniği pazarında bu tür teknolojinin ilk uygulaması olma özelliği taşıyor.

Şarj cihazının alt kısmı, ısı alışverişini ayarlamak için yarı iletken soğutucuyla donatıldı. Bu da cihaz şarj edildikten sonra ahizenin ısınmamasını sağlıyor.

Eşsiz tasarım, mobil telefon şarj etme işlemini daha kullanışlı hale getiriyor ve yüksek güçlü şarj kapasitesi sunuyor.65W AirVOOC kablosuz hızlı şarjının daha önce görülmemiş bir şarj deneyimi sağlayan benzersiz özellikleri, onu 5G çağında şarj cihazı seçiminde kullanıcıların ilk tercihi haline getirecek.

Kolay taşınan mini boy: 50W Mini SuperVOOC
OPPO bugün ayrıca dünyanın en küçük ve en ince 50W mini SuperVOOC şarj cihazını ve benzersiz bir çift seviyeli mimariye sahip 110W mini hızlı şarj cihazını da piyasaya sürdü.

OPPO'nun yalnızca 1,05 cm inceliğe sahip 50W mini SuperVOOC şarj cihazı, kartvizit cüzdanına benzer bir boyutta geliştirildi. Tasarımı sayesinde kullanıcılar cihazı kolayca gömlek ya da ceket ceplerinde taşıyabiliyor; bu da işe gidip gelirken ve seyahat ederken büyük kolaylık sağlıyor.

50W mini SuperVOOC şarj cihazı VOOC protokolleriyle de uyumlu. 27W PD ve 50W PPS gibi genel protokolleri destekleyen cihaz, cep telefonları ve dizüstü bilgisayarlar da dahil olmak üzere farklı cihazları şarj edebiliyor.


OPPO, Haziran 2020 itibarıyla hızlı şarj için 2.800'den fazla global patent başvurusunda bulundu.

Şirketin VOOC hızlı şarj teknolojisine sahip 30'dan fazla akıllı telefon modeli, dünya çapında 157 milyondan fazla kullanıcıya ultra hızlı şarj deneyimi sundu.

OPPO, akıllı bağlantı çağında mobil hızlı şarjı için talep arttıkça VOOC hızlı şarj platformları geliştirmeye devam edecek. Şirket, dünya çapındaki kullanıcıların tüm kullanım senaryolarına uygun hızlı şarj deneyimleri sunmak için sektör lideri teknolojilere imza atacak.


realme, her kesimden kullanıcıların yenilikçi şarj teknolojisinden ve 5G hızından en iyi şekilde yararlanabilmesi için 125W UltraDART uygulamasını hayata geçiriyor.




Yeni 125W UltraDART Flaş Şarj çözümü ile realme, 5G akıllı telefonları sadece 3 dakikada yüzde 33 şarj seviyesine ulaştırıyor. Böylece realme, 125W UltraDART teknolojisine sahip 1. kademe akıllı telefon markalarından biri olacak.


5G akıllı telefon kullanıcıları başta olmak üzere tüm dünyada kullanıcılar düşük pil sorunundan her zaman rahatsızlık duyuyor.

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, uzun pil ömrünü garanti etmenin en etkili yolu haline gelen flaş şarj çözümünde yeni bir dönem başlatıyor.

Şirket, 125W UltraDART Flaş Şarj çözümünü resmen duyurdu. Bu duyuru ile realme, dünyada 5G akıllı telefon pil ömrü için en iyi çözüm olan bu yeni teknolojiyi hayata geçiren ilk akıllı telefon markası oldu.

30W ile başlayıp 50W ve 65W şeklinde gelişimini sürdüren realme Dart Flaş Şarj Teknolojisi, bu duyuruyla birlikte şaşırtıcı 125W'a ulaşıyor.

125W UltraDART Flaş Şarj teknolojisinin resmi duyurusu, realme 5G akıllı telefonların üstün performans ve daha iyi kullanıcı deneyimi sunmasına yardımcı olmak için yüksek kapasiteli pillerin şarj süresini önemli ölçüde kısaltacak ve 5G akıllı telefonların pil ömrünü garanti edecek.

realme UltraDART, sadece 3 dakikada yüzde 33 şarj ile 5G flaş şarj alanında liderliği hedefliyor
Diğer flash şarj çözümlerinden ayrılan çözüm ile realme, şarj işleminin toplam süresini sadece 1 veya 2 dakika kısaltmak yerine telefonu en kısa sürede yeniden çalışır ve aktif duruma getirmeye odaklanıyor.

Kullanıcıları telefonlarını şarj etmek için uzun molalar vermek zorunda bırakmamak, pil ömrü hakkındaki endişelerini ortadan kaldırmak için akıllı telefonları 3 dakika içinde tekrar hayata döndürme teknolojisini optimize etmeye dikkat ediyor.

125W UltraDART ile, 4000mAh pil ömrüne sahip bir 5G akıllı telefon, sadece 3 dakikada yüzde 33 civarında şarj edilebiliyor. Yüzde 33 şarj da, 5G akıllı telefonun gün içinde saatlerce pil endişesi duymadan kullanılabilmesini sağlıyor.

Önümüzdeki dönemde ticarileştirme ve güvenlik hususlarının sağlanması ile birlikte realme, telefonların sadece 20 dakika içinde tamamen şarj olmasını sağlayacak.

Akıllı telefon sıcaklığını özellikle 40°'nin altında kontrol eden realme, en hızlı şarjı sağlamak yerine şarj hızını akıllı ve güvenli bir şekilde kontrol etmek istiyor. Sıcaklık kontrolü ile önümüzdeki dönemde sadece 13 dakikada yüzde 100 şarj mümkün hale gelecek.

Çok katmanlı korumalı olası şarj kazalarını önlemek için doğrudan şarjı benimseyen 125W UltraDART teknolojisi, hem verimlilik hem de güvenliğe odaklanıyor.

125W UltraDART, telefonu yalnızca ekranı açıkken ve çalışır durumdayken şarj ediyor. Aynı zamanda 5G akıllı telefonların daha hızlı, daha güvenli şarj edilmesini ve rahat kullanılmasını sağlıyor.

realme en iyi deneyimi sunmak için 125W UltraDART teknolojisi ile geliyor
realme, 125W UltraDART Flash Şarj teknolojisinin seri üretimine geçilmesi ile birlikte, özellikle genç kullanıcıların yenilikçi şarj teknolojisini mümkün olan en kısa sürede deneyimlemelerini sağlamak için bu gelişmiş akıllı telefon şarj teknolojisini sadece amiral gemisi ürünlerde sunmak yerine daha fazla fiyat segmentine yayacak, dünya çapında daha fazla genç kullanıcıya en iyi 5G hızı deneyimini fiyat engeliyle karşılaşmadan yaşama imkanı sunacak.

Akıllı telefon dünyasında teknolojik trendleri belirleyen marka olarak realme, genç kullanıcılara lider teknoloji ürünlerini makul bir fiyat ile sunmak için yoğun biçimde çalışıyor.

Marka Nisan ayında pazara sunduğu 6 serisine genellikle amiral gemisi ürünlerinde görülen 90Hz ekranı taşımış; C3 serisi için ilk G70, realme 6i için de ilk G80 işlemcisini getirmişti. realme bundan sonra da yeniliklerin öncüsü olan gençleri uygun bütçeli ürünlerle yeni teknolojilerle buluşturmaya devam edecek.
Author Image

Hakkımızda
kamu-haber.blogspot.com yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren. İlkeli ve tarafsız haber anlayışıyla siz değerli ziyaretçilerimiz için özel olarak tasarlanmıştır. Sitemiz hakkında her türlü istek öneri ve şikayetlerinizi hapsuyu[at]gmail.com adresine mail atarak iletebilirsiniz.

Benzer Haberlerimiz:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.kamu-haber.blogspot.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
TELİF HAKKI;

Sitemizde yer alan resimler google servisinden temin edilmektedir tüm hakları kendilerine aittir.Sitemizde bulunan videolar fragman niteliği taşımaktadır bu sebeple hiç bir yasal işleme tabi tutulamaz.Sitemizdeki filmler/videolar/Canlı TV Kanalları kesinlikle sunucularımız da barındırılmaz. Büyük video sitelerinden vk.com , youtube.com, dailymotion.com, facebook.com gibi sayfalardan alınmaktadır bu sebeple hiç bir sorumluluğu kabul etmemektedir.

Kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz! Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını düşünen hak sahipleri bilgi[at]kamu-haber.blogspot.com adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde mücbir sebep olmazsa en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gerekli işlemler yapılacaktır.
kamu-haber.blogspot.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@kamu-haber.blogspot.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17