Son Dakika

Canevim Nerede Çekiliyor? Nasıl Gidilir? Oyuncuları Kim?

ATV ekranlarının yeni dizisi Canevim nerede çekiliyor merak konusu oldu. Yaz aylarında ekranlara gelecek olan Canevim dizisinin hangi ilimizde çekildiği ile ilgili sorunun cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

Yapımcılığını Koliba Film Ata Türkoğlu’nun yaptığı, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği dizinin senaryosunu Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura yazıyor.
Kadrosunda Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın, Özgür Çevik, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Ömrüm Nur Çamçakallı, Ezgi Şenler gibi bir çok oyuncu yer alıyor.

Canevim dizisi Ceylan ve Ömer’in aşkını konu alırken, aileleri ve sevdaları uğruna her türlü zorluğa katlananların hikayesini anlatıyor.

Canevim Nerede Çekiliyor? İşte Ayrıntılar!
Canevim dizisi bir çok dizinin çekim yeri olan İstanbul ve ilçelerinde çekiliyor. Canevim dizisinin İstanbul’daki en çok çekimlerinin yapıldığı ilçe ise Beykoz oldu.

Beykoz, İstanbul’un Anadolu yakasında tarihi bir ilçedir. Bu ilçeye İstanbul’da her taraftan ulaşabilirsiniz. Üsküdar ile Kadıköy’den kalkan dolmuş ve otobüsler ile ilçeye ulaşabilirsiniz.

Beykoz’un nüfusu 250 bin civarındadır. Beykoz tarihi bir şehirdir. Osmanlı’nın ilk fethettiği yer olması, Anadolu hisarının olması, Yuşa tepesinin burada olması ve bir çok mesire alanı olması ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

Beykoz ismi rivayete göre Farsça’da köy anlamına gelen kos kelimesinin bey ile birleşmesi sonucu Beykos olmuş ve Beyköyü anlamına gelmektedir. Beykos kelimesi ise zaman içerisinde Beykoz’a dönüşmüştür.


Canevim Oyuncuları İsimleri Karakterleri
Canevim dizisinin kadrosunda ise Aras Aydın, Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik, Ezgi Şenler, Zuhal Gencer, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ömrüm Nur Çaççakallı, Bedia Ener, Münire Apaydın, Nihan Büyükağaç, Simge Selçuk yer alıyor.

Biran Damla Yılmaz (Ceylan):
Canevim oyuncuları arasında yer alacak olan Biran Damla Yılmaz, 1997 yılında Kocaeli’de dünyaya geldi. 161 cm boyunda olan oyuncu 54 kg ağırlığındadır.

canevim oyuncuları
Biran Damla Yılmaz küçük yaşlardan itibaren oyuncu olmayı istemektedir. Annesini de ikna eden oyuncu bir ajansa kaydolur ve Ümit Çırak’tan oyunculuk üzerine eğitim alır.

canevim
Biran Damla Yılmaz, Yasak, Çılgın Dershane, Muhteşem Yüzyıl, Beyaz Yalan projelerinde yer aldıktan sonra Atv ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler isimli dizide Eylül karakteri ile çok sevildi. Oyuncu dizide Ceylan karakteri ile izleyici karşısında olacak.

Bunu Görmelisin >> Afili Aşk Oyuncu Kadrosu

Aras Aydın (Ömer):
1989 yılında Eskişehir ilinde dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu. 184 cm boyunda 74 kg ağırlığında olan oyuncu kahverengi gözlüdür.

canevim aras aydın
Aras Aydın 2010 yılında Öğretmen Kemal karakterini canlandırmıştır. Oyuncu 2015 yılında Kiraz Mevsimi dizisinde Emre Yiğit karakterini canlandırmıştır.

canevim ömer
2016 yılında İnadına Aşk dizisinde Polat karakterini canlandıran oyuncu, Altınsoylar, Oğlan Bizim Kız Bizim ve Masum Değiliz dizilerinde rol alan oyuncu Canevim dizisinde Ömer karakterini canlandırmıştır.

Özgür Çevik (Taylan):
1981 yılında Ankara ilinde doğan Özgür Çevik, oyuncu olmasının yanında şarkıcıdır. Anne ve babasının memur olmasından dolayı bir çok ili gezen oyuncu Üniversite eğitimi için İstanbul’a geldi.

canevim oyunculari özgür çevik
İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde Felsefe eğitimi aldı. Akademi Türkiye isimli yarışmaya katıldı. Bu yarışmadan sonra herkesçe tanındığı Yabancı Damat isimli dizide rol aldı. Düş-ün-ce isimli albümünü çıkardı.

Kavak Yelleri, Avrupa Yakası, Leyla İle Mecnun, Kiraz Mevsimi ve Kırgın Çiçekler gibi bir çok projede rol aldı. Oyuncu Canevim oyuncuları içinde yer alacak ve Taylan karakterini canlandıracaktır.

Ezgi Şenler (Müjgan):
1993 yılında Ankara ilinde dünyaya geldi. 168 cm boyunda olan oyuncu 55 kg ağırlığındadır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü mezunudur.

canevim ezgi şenler
Ezgi Şenler ilk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı isimli dizide rol aldı. Dizide Aslı karakterini canlandırmıştır. Diğer projesi ise Star ekranlarında yayınlanan Nefes Nefes’e isimli dizi olmuştur. Oyuncuya yeni projesinde başarılar dileriz.

Ömrüm Nur Çamçakallı (Minik Ayşe):
2010 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu ilkokul öğrencisidir. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa başlayan minik yıldız ilk oyunculuk deneyimini Kırgın Çiçekler dizisinde yaşamıştır.

canevim ömrüm nur çakallı
Ömrüm Nur Çakallı No: 309 dizisinde ve Star ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol almıştır. Oyuncu Canevim oyuncuları içinde Minik Ayşe karakterini canlandıracaktır.

Zuhal Gencer Erkaya (Günnur):
1961 yılında İstanbul ilinde dünyaya geldi. Canevim oyuncuları içinde Günnur karakterini canlandırmaktadır. Oyuncu Tiyatro eğitimi almıştır. Bir çok tiyatroda bulunan oyuncu Kocaeli tiyatrosunun da kuruluşunda yer almıştır.

canevim zuhal gencer
Zuhal Gencer bu zamana kadar bir çok projede yer aldı. Hanımın Çiftliği, Sevdaluk, Tamam mıyız?, Albüm, Anne, Bir Nefes Yeter ve Gülizar rol aldığı projelerden oldu.

Rıza Akın (Hamza):
1957 yılında Adana’da dünyaya geldi. Tiyatro ile küçük yaşta tanıştı. Ankara’da İletişim bölümünü okudu. Altın Portakal’da ödül aldı. Usta isim bugüne kadar bir çok projede yer aldı.

canevim rıza akın
Masumlar, Tövbeler Tövbesi, Kılıç Günü, Alev Alev, Yuvamdaki Düşman dizilerinde rol aldı. Neşeli Hayat, Karanlıktakiler ve Oğul rol aldığı sinema filmlerinden bir kaçıdır.

Burcu Tuna (Elvan):
1986 yılında Ankara ilinde dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Ana Sanat Dalı Tiyatro bölümü mezunudur.

canevim burcu tuna
Babam ve Ailesi, Sen Benimsin, Kurşun Yarası, Kasırga İnsanları, Muteşem Yüzyıl ve Eve Düşen Yıldırım isimli projelerde rol aldı. Canevim oyuncular içinde Elvan karakterini canlandıracak olan Burcu Tuna’ya yeni projesinde başarılar dileriz.

Bedia Ener (Hacı Anne):
1954 yılında Uşak da dünyaya geldi. Halkevleri’nde oyunculuk eğitimi almıştır. 1970 yılında Şehir Tiyatroları kadrosuna giren oyuncu bir çok dizi ve sinema filminde rol almıştır.

canevim bedia ener
Oyuncu Kara Para Aşk, Son Çıkış, Çifte Saadet, İsimsizler, Şehrin Efendileri gibi projelerde rol almıştır. Canevim oyuncuları kadrosu içerisinde yer alan Bedia Ener dizide Hacı Anne karakterini canlandırmıştır.

Münire Apaydın (Aytül):
1979 yılında Manisa ilinde dünyaya geldi. 178 cm boyunda 63 kg ağırlığındadır. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde okudu.

canevim munire apaydın
Oyuncu Kıskanmak, Yıllar Sonra, Merhaba Hayat, Galip Derviş, Güllerin Savaşı ve Savaşçı dizilerinde rol aldı. Oyuncuya yeni projesinde başarılar dileriz.

Nihan Büyükağaç (Feryal):
1981 yılında dünyaya gelen oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümü mezunudur. Günümüze kadar bir çok dizi ve sinema filminde rol aldı.

canevim nihan büyükağaç
Fırtına, Derdest, Sınıf, Yer Gök Aşk, Muhteşem Yüzyıl, Sevdaluk, Cesur ve Güzel, Bir Umut Yeter projelerinde rol aldı. Dizide Taylan karakterinin annesi rolünü üstlenecek.

Simge Selçuk (Melis):
1975 yılında Ankara ilinde dünyaya gelen oyuncu 172 cm boyunda 55 kg ağırlığındadır. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları mezundur.

canevim simge selçuk
Göz Zamanı, Güzel Köylü, Avrupa Avrupa, Küçük Kadınlar, Acemi Cadı, Aliye, Ayrılsak da Beraberiz, Çiçek Taksi projelerinde rol almıştır. Dizide Feryal’in kardeşini canlandıracak.

Canevim dizisi fragmanları yayınlandığında bu sayfadan paylaşacağız. Dizi konusu ve kadrosunu düşündüğünüzde ve diziyi izlediğiniz de dizi ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Diziyi beğendiniz mi?
Author Image

Hakkımızda
kamu-haber.blogspot.com yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren. İlkeli ve tarafsız haber anlayışıyla siz değerli ziyaretçilerimiz için özel olarak tasarlanmıştır. Sitemiz hakkında her türlü istek öneri ve şikayetlerinizi hapsuyu[at]gmail.com adresine mail atarak iletebilirsiniz.

Benzer Haberlerimiz:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.kamu-haber.blogspot.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
TELİF HAKKI;

Sitemizde yer alan resimler google servisinden temin edilmektedir tüm hakları kendilerine aittir.Sitemizde bulunan videolar fragman niteliği taşımaktadır bu sebeple hiç bir yasal işleme tabi tutulamaz.Sitemizdeki filmler/videolar/Canlı TV Kanalları kesinlikle sunucularımız da barındırılmaz. Büyük video sitelerinden vk.com , youtube.com, dailymotion.com, facebook.com gibi sayfalardan alınmaktadır bu sebeple hiç bir sorumluluğu kabul etmemektedir.

Kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz! Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını düşünen hak sahipleri bilgi[at]kamu-haber.blogspot.com adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde mücbir sebep olmazsa en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gerekli işlemler yapılacaktır.
kamu-haber.blogspot.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@kamu-haber.blogspot.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17