Son Dakika

2020 - 2021 karşılıksız burs veren kurumlar açıklandı!

Geçtiğimiz günlerde 2020 YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından, öğrenciler burs veren kurumları araştırmaya başladı. Her yıl belirli kurumlar, öğrencilere destek olmak adına karşılıksız burs veriyor.0020İhtiyaç sahibi olan ve gerekli şartları taşıyan öğrencilere karşı ödemesiz burs ve yardım ödemeleri yapılmaktadır. İşte 2020 - 2021 eğitim öğretim yılında öğrencilere burs veren kurumların listesi

KREDİ YURTLAR KURUMU

Hemen hemen her öğrencinin başvurduğu kurumlardan biri olan KYK, öğrencilere hem burs hem de yurt imkanı sunmaktadır. Başvurular henüz başlamamış olup, Ekim ayı içerisinde başlayacağı tahmin edilmektedir. Başvuru tarihleri açıklandığında, adaylar belirtilen tarihler içerisinde e-Devlet üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir. Geri ödemesiz bursların yanında adaylara kredi ödemesi de yapılmaktadır. Bu ödemeler, aday mezun olduktan 2 yıl sonra faiziyle birlikte geri alınmaktadır.

Adres: Söğütözü Mah. 2176 Sokak No:25 Çankaya / Ankara

Telefon: 444 0 472.



TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI

Toplum Gönüllüleri Vakfı, öğrencilere her yıl burs vermeye devam ediyor. TOG bursu alan öğrencilerin haftada en az 4 saat ya da ayda en az 16 saat boyunca Toplum Gönüllüleri Vakfı bünyesindeki projelerde gönüllü olarak çalışması gerekiyor. Konuyla ilgili başvuruların EYlül ayı içerisinde başlaması bekleniyor.

Adres: Hobyar Mah. Aşirefendi Cad. No:20 Ankara-Konya Han Kat.4 34112 Eminönü/Fatih İSTANBUL

Telefon: 0549 681 3101 - 0549 681 3128- 0549 681 3138

ETİ

Burs veren kurumlardan bir tanesi de ETİ. Yüksek Öğretim İHtiyaç Bursu, Üstün Başarı Bursu ve Yüksek Lisans Master ve Doktora bursu adı altında 3 kategoride burs veren ETİ, burs başvurularını 1 Eylül - 15 Eylül tarihleri arasında alacak. ETİ burs ile ilgili yayımladığı ifadede şunları kaydetti:

1. Yüksek Öğrenim İhtiyaç Bursu

Yeni Kayıt Yaptıranlar:

Ön lisans ve lisans öğrencileri için Mühendislik ve İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinin ilgili bölümlerine yeni kayıt yaptırmış olmalısınız. Detaylı bilgiye aşağıdaki “Hangi Bölümde Okuyanlar Başvurabilir” başlığından ulaşabilirsiniz.

Diğer Sınıflarda Okuyanlar:

Ön lisans ve lisan öğrencisi olmak koşuluyla; son sınıf hariç hazırlık ve ara sınıflarda başarısız dersinizin olmaması, 4’lü not sisteminde en az 2, 100’lü not sisteminde en az 50 başarı ortalamasına sahip olmalısınız.

2. Üstün Başarı Bursu

Üniversiteye yeni kayıt yaptırıyorsanız, YKS’de ilk 1500 kişi arasına girmiş ve başvuru kriterlerini karşılamanız koşuluyla ilgili yıl itibariyle belirlenen kontenjan ve maddi tutar doğrultusunda burs alabilirsiniz.

3. Yüksek Lisans/ Master ve Doktora Bursu

Master ve Doktora yapmaya hak kazanmış, başka yerden maaş, ücret almamak gereklidir.

Master ve doktora için 4’lük not sisteminde en az 3, 100’lük not sisteminde en az 75 puan yüksek lisans bitirme genel not ortalamasına sahip olmak gerekmektedir.

Adayların Karşılamasını Beklediğimiz 6 Şart

Eskişehir nüfusuna kayıtlı olup, en az 2 yıl Eskişehir’de ikamet etmelisiniz,

TC. vatandaşı olup, maddi desteğe ihtiyaç duyan bir öğrenci olmalısınız,

Master ve doktora bursu haricindeki burslara başvururken, 25 yaşınızı geçmemeli ve herhangi bir yüksek öğrenim kurumu diploması almamış olmalısınız,

Devlet üniversitesinde okumalı ancak ikinci öğretime kayıtlı olmamalısınız,

Disiplin cezası almamış olmamalısınız,

Lisans programlarının son sınıfına geçmemiş olmalısınız.

Hangi Bölümlerde Okuyanlar Başvurabilir?

Lisans ve Lisans Üstü Öğrencisiyseniz:

Mühendislik Fakültelerinin; Makine, Endüstri, Mekatronik, Elektrik Elektronik, Bilgisayar, Gıda ve Kimya mühendisliklerinde,

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin; İşletme, İktisat, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler bölümlerinde ve Tıp Fakültesinde öğrenciyseniz başvurabilirsiniz.

Ön Lisans Öğrencisiyseniz:

Elektrik, Elektronik, Makine, Endüstriyel Otomasyon, Besin Teknolojisi bölümlerinde okuyorsanız, başvuruda bulunabilirsiniz.

Adresi: Hoşnudiye Mah. Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Cad. No:11 Tepebaşı/ESKİŞEHİR

Telefon : +90 (222) 221 20 00



POLİS EŞLERİ DERNEĞİ

Sadece polis çocuklarına verilen Polis Eşleri Derneği bursu, karşılıksız olarak verilen burslardan bir tanesidir. Kurum, eğitim yardımı olarak tek seferde ve burs olarak eğitim dönemi boyunca ödeme yapmaktadır. Başvurular, Polis Eşleri Derneği vakfına istenilen evraklarla birlikte şahsen yapılmalıdır. Henüz 2020 - 2021 dönemi için başvurular başlamadı. Başvuruların Ekim - Kasım aylarında başlaması bekleniyor. Sonuçlar Aralık ayında açıklanacak olup, ödemeler Ocak ayında başlamaktadır.

Adres: Cinnah Caddesi Pilot Sok. No:3 Çankaya/Ankara

Telefon: 462 11 95 - 0506 091 02 52



TÜRGEV

TÜRGEV, yaptığı açıklamasında 2020 - 2021 burs ve yurt başvurularının başladıığını duyurdu. İlk defa kayıt yaptıran öğrenciler için burs başvurularının başladığı beliritlerek 12 Eylül'e kadar devam edeceği ifade edildi.

TÜRGEV konuyla ilgili, " Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı olarak, 24 yıldır olduğu gibi bu yıl da; başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi desteklemeye devam ediyoruz.

2020 - 2021 yılı TÜRGEV Burs başvurularımız;

*Ortaöğretim yurtlarımıza ilk kez başvuran ve yurtlarımızda barınmaya devam eden öğrencilerimizin burs başvuru tarihleri 14 - 28 Ağustos tarihleri arasında,

*Yükseköğretim yurtlarına ilk kez başvuracak öğrencilerin burs başvuruları 26 Ağustos - 12 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecektir." ifadesini kullandı.

Evraklar

Temel ve Özel Destek Bursu başvurularında Vakfımızca, burs başvurusunda bulunan öğrenciden;

Birlikte yaşadığı ailesinin ikamet ettiği yeri gösteren ikametgâh belgesi,

Bağlı olduğu nüfus müdürlüğünden veya e-Devlet üzerinden alacağı "Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği",

Okuyan kardeşi varsa okullarından veya e-Devlet üzerinden alacakları öğrenci belgeleri,

Öğrencinin başka kurum/kurumlardan aldığı burs varsa bu bursu gösteren belge

Gelir beyanı ile ilgili olarak;

Öğrencinin birlikte yaşadığı evde gelir elde eden anne, baba, dede, nine, kardeşler ve/veya öğrencilerin işyerinden onaylı maaş ya da ücret bordrosu (1 Yıllık)
Başvurular https://turgev.org/tr/yurt-basvurusu/ adresi üzerinden yapılacak.

Adres: Kısıklı, Küçük Çamlıca Mah, Şht. İsmail Moray Sk. No.13, 34692 Üsküdar/İstanbul

Telefon: 0 212 532 1996



VGM BURSU

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından verilen burs, geri ödemesizdir. Henüz başvurular başlamamış olup, Ekim ayı içerisinde başvuruların alınmaya başlanması beklenmektedir. Bu burs ortaöğretim ve Yükseköğretim öğrencilerine (Önceliklli anne ve babası olmayan - maddi durumu yetersiz öğrencilere) verilmektedir.

Burs ücretleri her yıl vakıf tarafından belirlenmektedir. VGM burslarından yararlanamayan öğrenciler şu şekilde ifade edilmektedir:

Sürekli bir işte çalışarak en az asgari ücret düzeyinde ücret alan veya gelire sahip öğrencilere,

Yabancı uyruklu öğrencilere,

Polis Akademisi ile askeri okul öğrencilerine,

Ek süre öğrenim gören öğrencilere,

Yüksek lisans ve doktora öğrencilerine,

Kamu kurumlarından karşılıksız eğitim yardımı ve burs alan öğrencilere

SÜTAŞ EĞİTİME DESTEK BURSU

Sütaş, öğrencilere vermiş olduğu burs yarımına ilişkin, "Sütün iyiliğini ve bereketini yayma misyonumuzun paylaşacak başarılı öğrencilere destek olmaya devam ediyoruz. Bursiyerlerimizi Sütaş Ailesi'nin birer üyesi olarak kabul ediyor, onları maddi olarak desteklemenin yanı sıra proje bazlı staj imkanı eğitim programları ve mentorluk ile iş hayatına en iyi şekilde hazırlamayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı.

Burs başvurular 01 - 21 Eylül 2020 tarihleri arasında https://www.sutas.com.tr/tr/insan-kaynaklari/burs-basvurusu adresi üzerinden yapılabilir, detaylar öğrenilebilir.

Burs verilecek bölümler şu şekilde ifade edildi:

Boğaziçi Üniversitesi: Bilgisayar Mühendisliği

Boğaziçi Üniversitesi: Ekonomi

Boğaziçi Üniversitesi: İşletme

Boğaziçi Üniversitesi: Yönetim Bilişim Sistemleri

TÜRKİYE KALKINMA VAKFI BURSU

Türkiye Kalkınma Vakfı bursu için başvurular başladı. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvuru evraklarını elden ya da e-posta yoluyla teslime edebilir. Bursa ilişkin koşullar şu şekilde:

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

1. Özgeçmiş/Tanıtım Bilgileri (kişisel bilgiler, iletişim bilgileri, eğitim süreci, varsa iş ve topluluk çalışmaları, üyesi olduğu kulüp, dernek veya organizasyonlar, katıldığı eğitsel seminer ve kurslar, yabancı dil bilgisi ve ilgi alanlar (en fazla 3 sayfa)

2. Tez konusunun kısaca kapsamı, tez konusunu seçme gerekçeleri ve bursa başvuru nedeni (en fazla 1 sayfa),

3. Transcript/başarı durum belgeleri (Lisans ve Yüksek Lisans öğrenimi için)

4. Tez danışmanından referans mektubu,

5. Nüfus Cüzdanı fotokopisi.

NOT: Eksik belge gönderen adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır

E. Burs Başvuru Takvimi

1.Burs programına son başvuru tarihi: 16 Ekim 2020 Cuma mesai bitim saatine kadardır.

2.Başvurularla ilgili ilk sonuçlar en geç 30 Ekim 2020 tarihinde başvuranın kişisel mail adresine bildirilecektir.

Çukurambar Mah. Malcolm X Caddesi Bayındır Apt. No. 24/14 06510 Çankaya/ANKARA

Telefon: (0312) 814 53 88

VEHBİ KOÇ VAKFI BURSU

2020 - 2021 eğitim öğretim döneminde öğrencilere burs verecek kurumlardan biri de Vehbi Koç Vakfı'dır. Başvurular 15 Eylül tarihinde başlayacak olup, 15 Ekim tarihinde sona erecektir. Başvurular Vehbi Koç Vakfı resmi web sayfası üzerinden online olarak yapılacak olup, adaylara 10 ay boyunca burs verilecektir. İlk 7 aylık ödeme Şubat ayında, 3 aylık ödeme de Mayıs ayında yapılacaktır.

Başvuru Koşulları:

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak

Örgün Eğitim Öğrencilerine Yöneliktir

Maddi Yardıma İhtiyacı Olmak

Başarı Notu 4 Üzerinden En Az 2.50, 100 Üzerinden En Az 60 Olanlar

Karşılıksız Burs Almıyor Olmak

Disiplin Cezası Almamış Olmak

Verilen burslar:

Koç Okulu Bursları

Koç Üniversitesi Bursları

ANAMED Bursları

AKMED Bursları

17 Okul Başarı Bursları

Mesleki Eğitim Bursları

Asistan Bursları

Hemşirelik Bursları

Üniversite Bursları

Adres: Nakkaştepe, Azizbey Sokak No: 1 Kuzguncuk / İSTANBUL

Telefon: 0 216 531 08 58



TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI

diğer vakıflar oldukça farklı zorlu koşullar ... en önemli koşul, herhangi bir sosyal sorumluluk projeleri en az 4 saat ... Türkiye'de 60 üniversite beslenen akademik başarı ağın diğer kriterler de gönüllülük esasına dayalı bir hafta take place ... temel alınıyor burs devamlılığı için öğrencilerin süreklilik başarı. ortalama 130 milyon lira hibe verilir. Geri ödeme yok. Tel: (0216) 321 89 88

SANAYİ VAKFI İSTANBUL ODASI

Eylül ayında başvuruları alınıyor. Bu karşılıksız olarak verilir. dilekçe ile yapılan temas, uygun adaylara verilen burslar. Tel: (0212) 293 54 18

Hacı Ömer Sabancı Vakfı

bin öğrenci burs veren güven daha 24 daha 31 yıl, her yıl en az bir puan belirler. Skorlar henüz bu yıl tespit edilecek, ancak vakfın amacı, kazananların isimleri ilan edilecektir Ekim 15'e 15 Eylül yapılan başarılı ve düşük gelirli öğrenciler ... burs uygulamaları hem yüzlerine bir gülümseme koymak için Kasım sonu. Vakıf yüksek öğrenim süresince her yıl 9 ay süreyle burs ve ödemek yükümlülüğünü verir. Geri ödemeler taksit öğrencilerin 24 ay düştükten sonra tam bir yıl olarak iş bulma, okuldan mezun. Tel: (0322) 363 09 88

İSTANBUL TİCARET ODASI

İTO, ekonomi bölümünde okuyan öğrencilere devlet üniversitesi burs sınırları içinde İstanbul ili. için çeşitli yaş sınırları aranıyor burs almak için. Öğrenciler ayrıca başka bir yerden burs alma koşulları var. Geri ödeme yok. sözde ara sınıf alt sınıftan ders olması. özel üniversite ve ortaöğretimde okuyan öğrencilerin başvuruları kabul edilmez. Uygulama her yıl Ekim-Kasım yapılabilir. Tel: (0212) 455 60 52

21. YÜZYILDA Eğitim ve Kültür Vakfı (YEKÜV) BURS PROGRAMI

Kim Bursu alabilir miyim? Başarılı YEKÜV katkıda ancak sürekli eğitim zorunlu ve her yıl belirlenen kriterlere uygun öğrencilere burs vermektedir ülke çocuklara, gençlere ve eğitsel, sosyal ve kültürel gelişimin tüm amacı. Bizim kurumlar burs sağlamak için daha fazla haber okudum.

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ

Gelecek yıl bursu ile okuyan bir 3.5 not ortalaması 1 yıl mezun olan öğrenciler,. Rekabet temsil derecesi olsun Türkiye'de spor bursları verilmektedir.

TÜRKİYE 21. YÜZYILDA VAKFI MAHMUTBEY

21. Yüzyıl Anadolu Vakfı Mahmutbey Yolu cad.no:53 Şirinevler Tel: 2126543769

ADEM BEYKENT ÇELİK VAKFI

Adem Çelik Beykent Eğitim Vakfı Gürpınar E-5 ayrımı Beylikdüzü Tel: 2128721125

A. Nihat GÖKYİĞİT EĞİTİM HAKKI. KÜLTÜR SAN. VAKFI

Gökyiğit Eğitim Sağ a.nihat. Bu kültürtür.s. Tekfen Vakfı Sitesi 80600 Etiler

PRIME İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ BURS İLGİLİ DETAYLI BİLGİ

AKKANAT EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI BURS

Akkanat Sağlık ve Eğitim bursumerkez İstanbul Akkanat Eğitim Vakfı ve Sağlık Vakfı, her yıl yüzlerce öğrenciye burs veriyor.

Adres: Evren Oto Sanayi Sitesi Yanyol 2.Kısım No: 6 İstanbul / istanbultelefo en: 0 212 622 41 00

ABDÜLKADİR erişim EĞİTİM VAKFI

Adres: Abdulkadir Access Temel Eğitim ve sos.y Cumhuriyet cad. No: 27 K: 4 Taksim

KÜLTÜRT SA ABDURRAHMAN disiplinli. S.O.S. VAKFI

Abdurrahman disiplinli Eğitim Vakfı Davutpaşa cad.yıldız içine kültürtür.sağ.sos.h. No.3 Topkapı

Alarko Eğitim ve Kültür Vakfı

Alarko Eğitim ve Kültür Vakfı -Önemli notlarburs burs başvuruları okul ofisine teslim edilmelidir. ALEV doğrudan burs başvurularını kabul etmektedir. kotalar ve mesaj yönetimi ALEVİN olarak bildirilen okul öğrencilerinin burs ofisi seçin. çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak için toplumun Vakfın eğitim ve kültür düzeyinin amacı, milletimizin yükselmesi için katkıda bulunmaktadır. ALEV, bu amaçla eğitim çağındaki "Karşılıksız Burs" teklifler büyümesi için her yıl başarılı ve yetenekli genç insanlar. Ayrıntılar burs başvuruları ..

DARENDİLİ EĞİTİM VAKFI

Darendeliler y.eğit Ve Kültür Vakfı

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (O.D.T.Ü.)

Makine Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölümü,

TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İTÜ)

Makine Mühendisliği, İşletme veya Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, İnşaat Mühendisliği Bölümü,

İstanbul Üniversitesi (İÜ)

İşletmelerin, ÜNİVERSİTESİ (A) Siyasal Bilgiler Fakültesi Anabilim Dalı,

Boğaziçi Üniversitesi (BÜ)

Makine Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölümü,

Galatasaray ÜNİVERSİTESİ (G. S. içinde)

Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği Bölümüöğrenci kapsar. Yukarıdaki lisansüst öğrencilere sürekli burs devamı.

ENS Ansar VAKFI ÇALIŞMALARI vakfıburs

Ensar Vakfı, çeşitli üniversitelerde öğrenim gören öğrencilerin organizasyonu bugün her ay burs sağlamak için faaliyetlerini sürdürmüştür kadar. burslu öğrenci seçimi; maddi zorluklar içinde olmak gibi Şartlar başarılı ve ön planda tutulur. O da burs verilmektedir Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri olduğunu.

Feyzi Akkaya VAKFI

1980 yılından bu yana Feyzi Akkaya Temel Eğitim Vakfı, teknik eğitim okul ve meslek okullarında okuyan, mali durum öğrencilere burs vermek uygun değildir. Bugüne kadar Vakfın burs 50 bin öğrenci üzerinde yararlanmıştır. Vakıf burs bağışları geri ödemesiz ve mecburi hizmet koşulu için önerilmemektedir vardır. Ancak, temellerini attı olanların kendileri gibi genç Türkler desteklemek için bir vicdani yükümlülük en az birini kabul burs iş hayatının yararlanmak için.

DR. Mumtaz Ali GÜRSOY VAKFI

Dr. Mümtaz Ali Gürsoy Okutur vakfıd. Mumtaz Ali Gürsoy Okuda vakfıil: (216) 348 75 40Adres: Kırtasiyeciler Sok istanbultelefo. Ekşioğlu İşhanı No: 11 K: 2 D: 48 Kadıköy / İstanbul

BURS VAKFI AL izzet yeteneği BAYSAL ŞARTLARI

1. Abant İzzet Baysal Üniversitesi, lisans öğrencilerine vakfımız burs verdiği dört yıllık yüksek puanları parçası ilk ilköğretime alındı.

Bölüm 2 en yüksek puanlı Bolu'l daha fazla öğrenciye burs ilk sonra bir temele sahip verir. Bolu Merkez İlçe ve diğer Semtler ve köylerde doğmuş Bu öğrenciler, yerin nüfusuna kayıtlı olması gerekir.

KİBAR EĞİTİM VE SOSYAL YARDIM VAKFI

okuma, araştırma, birincil, ikincil yüksek ve lisansüstü eğitim ve mali kaynaklar olmadan burs yetenekli, yoksul çocuklara ve gençlere analiz. vakıf toplam 60 öğrenciye burs veriyor. üniversite öğrencilerine 12 aylık burs başına 85, ilköğretim öğrencileri burs başına 75 vermek ise. Burs başvuruları Eylül yapılır. Vakıf www.kibarholding.com.t adresi tarafından sağlanan burs ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için.

Şahin VAKFI BURSU

Mali durum vakıf öğrencilere öncelik verilir fakülte kardeşler, hukuk ve mühendislik okuyan üniversite öğrencileri olan hazırlık veya 1. sınıf türlerini belgeleyen öğrencilere burs veriyor çok zayıf. burs üzerindeki butonu ile bir akademik yıl için verilir ve 9 aylık süre olduğunu.

1995 TADEVTADEV üniversite öğrencileri yana burs vermeye çalışmaktadır.

RUMELİ EĞİTİM VAKFI

İlk Rumeli kökenli ve mali zorluklar nedeniyle ya da okuma yeteneği yoksun okullardan gelen öğrencilerin üniversite eğitimi her türlü ortaokul mezunu şehit aileleri, akademik ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için burs sağlamak. Onlar Atatürk ilke ve inkılaplarına sadık başarılı öğrenciler, ruhsal yönlerini desteklemek amacıyla mali ve üstün burs sağlamak ödüllendirmek için okulda başarılı göstermek için parmaklarını okuyun.

EĞİTİM, KÜLTÜR VE BİLİM ARAŞTIRMA VAKFI Yumli

Başarılı öğrencilere burs sağlamak ve sağlanan imkanları desteklemek nedeniyle mali tesislerine zorluk onların yüksek öğrenim devam sahip sosyal gelişim konularında olmak üzere akademisyenlere özel tesisler oluşturmak için çaba Yumli Vakfı.

Uygulama: www.onder.org.tr olarak.

Eskişehir Sanayi Odası

Eskişehir Sanayi Odası: Mühendislik, ekonomi, maliye, işletme ve iş idaresi bölümünde okuyan, birinci ve ikinci sınıf üniversite öğrencilerine verilir. Telefon: 222 236 03 60

Türkiye Diyanet Vakfı

Türkiye Diyanet İşleri Diyanet Vakfı çalışan yüksek öğretim kurumlarında okuyan çocuklarına burs veriyor. Telefon: 312-417 12 35

İSTANBUL TİCARET BORSASI VAKFI

Veya İstanbul Marmara Üniversitesi ekonomi bölümünde okuyan öğrencilere burs veriyor.

TÜRK DİLİ DERNEĞİ

İlk 2000 burs için ayda $ 400 öğrenciye LYS giren verir.

KIZILAYI GENÇLİK OFİS 0312 430 23 00

burs yardımı, sosyal korunmaya muhtaç, başarılı öğrencilere toplamak için kendi çabaları ile yaşamlarını devam edemez ve sınıfta kalmaması gereken öğrencilere verilir, dernek tarafından verilmektedir. Onlar herhangi bir şekilde eğitim ücreti ömrü boyunca devam kırarsa Onlar şimdi öğrenci ve burs burs sınıfını almaya hak kazanır.

SAĞLIK EĞİTİM VAKFI

0212 512 18 78Başvur Ağustos-Eylül aylarında yapılır. Çoğunlukla tıp fakültesi öğrencilerinin tercih edilir ve 3. sınıf bir sonraki öğrenciye verilir. burs kendi not ortalamasına göre seçilir.

SEMA YAZAR GENÇLİK VAKFI

www.semayazar.org.t / 0312 440 16 16Başarıl ve burs sosyoekonomik durum burslu öğrencilerin gerektirir. bursun devamı her yıl başarılı olma bağlıdır. Ekim son turun başında uygulanması. vakıf olacak referans forma yapılabilir.

TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI

www.tog.org.t / 0216 321 89 88 olan
Toplum Gönüllüleri Vakfı, 2005-2006 eğitim-öğretim yılında başlayan Türk vatandaşları öğretmen çocukları (ilköğretim, lise ve meslek yüksekokulları memuru veya okullardan birinde ve / veya çocuğun babasının emekli annesi) burs sağlamaktadır.

Yaşar KÜLTÜR EĞİTİM VAKFI

www.yasar.com.tr/vakif / 0232 482 22 00

Öğrencilerin yüksek ve orta dereceli okullarda, çalışkan okuyan yetenekli, başarılı ama ekonomik olarak dezavantajlı Üniversiteler, tamamen Düzenleme Burs Vakfı çerçevesinde burs verilmektedir. Eylül Uygulamaları - Ekim ayında yaptı.

Adres: Şevket Ali Paşa Liman cad Pozcu Eğitim Vakfı Öğr. 64/1 Kuzguncuk Üsküdar Tel: 2164922031Biz Anadolu Eğitim ve kültürvakf Bulgurlu Mescidi Sok. No: 7/1 Üsküdar Tel: 2163489653

BURS İSTANBUL ODASI

orta sınıf başvuran öğrenciler; ¨ Öğrenci notları en az 60, en az 2,25 veya 4 ortalama 100 üzerinden ve bir üstyıl geçiş hakkı kazanmış olmalıdır.

Lisans Başvuru Formub) yüksek lisans (master) bursları: oda çalışma alanı (İstanbul) okuyan Ekonomi, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, Endüstri ve İşletme Mühendisliği, Bankacılık ve Siyasal Bilgiler Fakültesi 'Sigorta Okulu üniversiteyi devlet ustalar (master) öğrencilere verilir.

TİCARET VE SANAYİ ODASI BURSU ÇORLU

Çorlu TSO Bursu Nitelikler:

* Anne ve / veya baba vefat etti (öncelik)
* 4 yıllık üniversite / öğrenci varlık girmek için uygun olması için
* Bir önceki çeyreğe seyri geçti olun,
* Başka bir kurumdan burs almadım
* Aile, Çorlu Çorlu veya köyde ikamet ediyor olmaları.

Yukarıdaki şartlara uymayan başvuru kabul edilmeyecektir. Gerekli Belgeler:

* Çorlu TSO'ların Başvuru Formu * Vukatl Nüfus Örneği tarafından sağlanacaktır, * 1 Foto * Banka Hesap Numarası * Öğrenci Kimlik Kartı * Aile Durumu Belgesi çalışanların gelirini gösterir, * Bir önceki yılın borçlu dersin Transkript (olmaması ).

Mehmet Zorlu Vakfı BURSU

yüzlerce öğrenci her akademik yıl için eğitim desteği hibe burs çerçevesinde ana faaliyet alanı olan Mehmet Zorlu Vakfı,. burslu öğrenciler seçilen Başarı ve ihtiyaç kriteri, Ekim-Haziran arasında 9 ay olmak üzere toplam burs.

BURS TÜBİTAK

Türkiye, Doğa Bilimleri, Mühendislik ve Teknoloji, Tıbbi Bilimler, Tarımsal Bilimler, Sosyal Bilimler ve Beşeri (*) Tez mezun olan öğrencilere burs verilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI BURS TÜBİTAK HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

TEKFEN VAKFI BURSU

Burslar Yönetim Kurulu'na yüksek öğrenciler olacak başarı oranı değerlendirilmesine dayalı verilir. okuldan öğrenciler burs faydalanmak mümkün herhangi bir kurum esastır veya kuruluştan başka burs almamıştır. Hibe istekleri Aday, Tekfen Vakfı başvuru kriterleri ve Yönetim Kurulu gerekir Fellow onayı belirtilen şartlara uymak burs Öğrenim Bursu yararlanma. Yönetim kurulu sürece kusursuz uyum görür devam etmelidir burs hibe almak için eğitim ve öğrenim için duraklama değil.

herhangi bir kurs geçmesi gerek ve eğitim olmadan burs Alimler, bilgin sınıfının devamı için düzenli zaman bitirmek için esastır.

CAFE SADIK ABALIOĞLU BURSU

Bu vakıf her yıl üniversite öğrencilerine burs veriyor. Burs başvurusu yapmak için herhangi bir yerden burs almadım, herhangi bir yardıma ihtiyacınız burs, aşağıdaki sınıf (istedikleri transkript) gereklidir yok. Cafer Sadık Eğitim Vakfı sadece üniversitelerde okuyan öğrenciler için servis burs sağlamak olduğunu belirlemiştir.

İşte burs için başvuruda üniversitelerin adları şunlardır:

Uni İstanbul.
Hacettepe Üniversitesi.
O.D.T.Ü
İTÜ
Boğaziçi Üni.
Ege Üniversitesi.
Ankara Üniversitesi.
Yıldız Teknik Üniv.
Marmara Üniversitesi.
9 Eylül'de.
katun
Pamukkale Üniversitesi

Daha fazla bilgi için: Adres: Çamlık Cad. Apt No: 9, 2 ve 3. kat Denizli, kınıklıtelefo en: 0 258 213 43 00IC

İBRAHİÇ ÇEÇEN VAKFI BURS

Her yıl olduğu gibi, IC İBRAHİM başarılı Çeçen VAKFI ve 2011-2012 akademik yılı mali desteğe ihtiyacı üniversite öğrencilerine burs verecek.

Ben BURSLAR benefiance ALABİLİR MİYİM NASIL

ELGİNKAN VAKFI

Vakfımız burs adaylığı ve uygulama gereksinimleri. Fırsatlar burs öğrenci yetersiz kabul ve beyan esastır olduğu için malzeme olmakvakıf maddi olanakları aday sahipsiniz. Bu ailenin her aday ve tam olarak onun varlık ve gelir durumunu belgelemek zor

Vehbi Koç BURSU

Finansal güç eğitimde fırsat eşitliği yaratmak için yetersiz ama yetenekli bir genç insanlardır. Bu nedenle vakıf, 1969 yılından bu yana verilen bursların destek "hevesli gençleri okumak", ve onları topluma yararlı olmasını sağlar. Vehbi Koç Vakfı ağırlıklı olarak lise ve üniversite olan 2008 niteliklermeslek sonuna kadar 40 bine yakın öğrenciye burs vermiştir. Her bir alan ... şimdiye kadar Vakfı kamu ve özel kuruluşların önde gelen üniversite öğrencilerinin en yüksek miktarda burs veren olmuştur. Her yıl Vakfın burs yakın 2.000 genç insanların yararına. Vehbi Koç Vakfı burs Mesleki Eğitim Sorunu Projesi toplam sayısı 10.000 hedefleniyor.

SABANCI VAKFI

Onlar Öğrenci İşleri kayıtlı üniversiteler arasında 15 Eylül ve Ekim ayları arasında 15 mali desteğe ihtiyaç duyan öğrenciler için verilir.burs başvurusu yapmak isteyen başarılı öğrenciler hala Sabancı Vakfı LYS Sabancı Vakfı tarafından ve üniversitelere tahsis edilen hibe kota tarafından belirlenen taban puanı yerleştirilir izin / Burs Ofisi'ne yaptıkları başvurun. adayların Üniversitesi tarafından burs değerlendirilmesi yüksek başarı ve mali ihtiyacı dikkate alınarak yapılır, seçilen hibe isimleri Sabancı Vakfı'na bildirilir.

TÜRKİYE PETROL VAKFI

Muallim Naci Cad. No: 43 Ortaköy Mah. Beşiktaş, İstanbul,

TÜRK MİLLİ KÜLTÜR VAKFI

Feshane Caddesi, Kızıldeğirmen Sokak No: 1 Eyüp 34060 İstanbul Tel: +90 (212) 417 64 78 - 79 - 80 Faks: +90 (212) 417 61 85 e-mail: benim bilgi tmkv.org.t ttmail.co tmkv

BİRLİĞİ VAKFI

Yeniçeriler Cad. No: 13 Çemberlitaş, Fatih / İstanbul Tel: 0 (212) 516 41 27 0 (212) 516 41 28 Faks: 0 (212) 516 41 29 E-Posta: İnfo@Birlikvakfi.org.t

Bursa kurumları genel kamu haber sitesinde yayınlanan bilgilere modellenmiştir çatışma hakkında bilgiler.

Not: Yeni eğitim kurumu ve Burs eğitim-öğretim yılında bu kurum hakkında son bilgiler resmi web sitesinden elde edilebilir.
Author Image

Hakkımızda
kamu-haber.blogspot.com yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren. İlkeli ve tarafsız haber anlayışıyla siz değerli ziyaretçilerimiz için özel olarak tasarlanmıştır. Sitemiz hakkında her türlü istek öneri ve şikayetlerinizi hapsuyu[at]gmail.com adresine mail atarak iletebilirsiniz.

Benzer Haberlerimiz:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.kamu-haber.blogspot.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
TELİF HAKKI;

Sitemizde yer alan resimler google servisinden temin edilmektedir tüm hakları kendilerine aittir.Sitemizde bulunan videolar fragman niteliği taşımaktadır bu sebeple hiç bir yasal işleme tabi tutulamaz.Sitemizdeki filmler/videolar/Canlı TV Kanalları kesinlikle sunucularımız da barındırılmaz. Büyük video sitelerinden vk.com , youtube.com, dailymotion.com, facebook.com gibi sayfalardan alınmaktadır bu sebeple hiç bir sorumluluğu kabul etmemektedir.

Kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz! Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını düşünen hak sahipleri bilgi[at]kamu-haber.blogspot.com adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde mücbir sebep olmazsa en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gerekli işlemler yapılacaktır.
kamu-haber.blogspot.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@kamu-haber.blogspot.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17