Maden suyunun faydaları bitmekle kalmıyor ancak Maden suyunu bardakta değil de cam şişesinde tüketmek gerektiğini söyleniyor.
Şişesinde tüketilen maden suyunun kapağı açıldığında her hangi bir kabarcık oluşmuyor fakat bardağı koyulduğu zaman kabarcıklar oluşuyor bu da içerisinde bulunan Co2 maddesinde gazın kaçmasına sebep oluyor.
Uzmanlar ise tüketicilerin tükettiği maden suyunu hijyenik ortamlarda ve kaliteli ürünlerden kullanılmasından yana olduğu için özel üretilen cam şişelerinde tüketilmesi için önemle duyuruyor.
İşte maden suyunun içerisinde ki içeriklerin sağlığımız açısından katkı da bulunan mineraller :
MAGNEZYUM
Kas, Kalp ve damar hastalıklarına karşı koruyucu kalkan olup korunmamızı sağlar. Damar sertliğine yol açan ve damar tıkanıklığına yol açan damarlardaki yağ magnezyum eksikliğinden meydana gelir.
SODYUM
Vücut sıvılarında en fazla bulunan maddedir. Ve sıvı dengesini sıvıyı yayarak dengeler. Kemik yapısının yanı sıra ile kas kasılmalarının düzenlenmesine yardımcı olur. yaşla ilgili kemik kırılmalarını önler.
BİKARBONAT
Mide hastalıkların iyi gelir. Şeker hastalığına da iyi geldiği gibi de böbrekteki taşı düşürmesinde yardımcı rolünü oynar.
SÜLFAT
bağırsakların ve safra kesesinin düzenli çalışmasında yardımcı olur. hamilelikte beslenmeye özen gösterilmesi ve özellikte dikkat edilmesi gereken dönemlerden bir tanesi. Bu katkıyı doğal yoldan sağlamak isteyenlerin hamilelikte bile düzenli bir şekilde maden suyu tüketmesi gerekiyor. Aynı su gibi maden suyunu da tüketebilirsiniz.
Şişesinde tüketilen maden suyunun kapağı açıldığında her hangi bir kabarcık oluşmuyor fakat bardağı koyulduğu zaman kabarcıklar oluşuyor bu da içerisinde bulunan Co2 maddesinde gazın kaçmasına sebep oluyor.
Uzmanlar ise tüketicilerin tükettiği maden suyunu hijyenik ortamlarda ve kaliteli ürünlerden kullanılmasından yana olduğu için özel üretilen cam şişelerinde tüketilmesi için önemle duyuruyor.
İşte maden suyunun içerisinde ki içeriklerin sağlığımız açısından katkı da bulunan mineraller :
MAGNEZYUM
Kas, Kalp ve damar hastalıklarına karşı koruyucu kalkan olup korunmamızı sağlar. Damar sertliğine yol açan ve damar tıkanıklığına yol açan damarlardaki yağ magnezyum eksikliğinden meydana gelir.
SODYUM
Vücut sıvılarında en fazla bulunan maddedir. Ve sıvı dengesini sıvıyı yayarak dengeler. Kemik yapısının yanı sıra ile kas kasılmalarının düzenlenmesine yardımcı olur. yaşla ilgili kemik kırılmalarını önler.
BİKARBONAT
Mide hastalıkların iyi gelir. Şeker hastalığına da iyi geldiği gibi de böbrekteki taşı düşürmesinde yardımcı rolünü oynar.
SÜLFAT
bağırsakların ve safra kesesinin düzenli çalışmasında yardımcı olur. hamilelikte beslenmeye özen gösterilmesi ve özellikte dikkat edilmesi gereken dönemlerden bir tanesi. Bu katkıyı doğal yoldan sağlamak isteyenlerin hamilelikte bile düzenli bir şekilde maden suyu tüketmesi gerekiyor. Aynı su gibi maden suyunu da tüketebilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder