Son Dakika

#BIST Günün Önemli Şirket Haberleri #VESTL #FONET #FONET #AEFES #ENJSA #CRFSA #ISCTR #SASA #GLYHO #RTALB #TKURU

#VESTL Vestel Elektronik, 12.11.2020 tarihli basın açıklamasına istinaden, Vestel Elektronik, İspanyol enerji şirketi Iberdrola S.A.'nın (Iberdrola) uluslararası elektrikli araç şarj cihazları (EVC) projesi için açtığı ihaleyi kazanmış olup projenin 3 tedarikçisinden biri olmak üzere Iberdrola ile anlaşma imzaladı. Iberdrola'nın sürdürülebilir ulaşım planının bir parçası olarak hayata geçirilecek bu proje kapsamında önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa'da 150 bin adet elektrikli araç şarj istasyonu kurulması planlanmaktadır. Projenin toplam büyüklüğü 45 milyon euro civarındadır. Vestel Elektronik bu proje kapsamında 5 yıl içinde Iberdrola'nın başta İspanya, İngiltere ve İtalya olmak üzere Avrupa'nın çeşitli bölgelerinde kuracağı elektrikli araç şarj istasyonları için 50.000 adet EVC04 EV şarj cihazı sağlamayı planlamaktadır.

#FONET Fonet Bilgi Teknolojileri, Batman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan "36 ay süreli Sağlık Bilgi Yönetim Sistemi (SBYS) Hizmet Alımı" ihalesi sonuçlanmış olup, ihaleyi Şirket kazandı. Yasal itiraz süreci beklenmekte olup akabinde sözleşme imzalama aşamasına geçilecektir. İhale bedeli 5.075.193,00 TL'dir.

Bu iz, şehirlerde yuvaya dönüşüp kalplerde yer etti

#SNGYO Sinpaş GYO, Marmaris'te bulunan taşınmazların kısmi bölünmesi suretiyle, paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulmasına karar verdi.

Anadolu Efes'ten 1 Milyon TL'lik Kaynak | Fortune Turkey

#AEFES Anadolu Efes, 8/10/2020 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan ilgili Tebliğ değişikliği doğrultusunda, 2019 yılına ilişkin kar payı ödemeleri yeni bir yasal düzenleme yapılmaması halinde 04.01.2021 tarihinden itibaren yapılabileceği duyurulmuştur.

Enerjisa Enerji'den 730 milyon lira net kar - Sondakika Ekonomi Haberleri

#ENJSA Enerjisa,  Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 12/11/2020 tarihli Kararı ile elektrik dağıtım şirketleri için 4. tarife döneminde (2021-2025) düzenlemeye tabi varlık tabanına uygulanacak reel makul getiri oranı (RMGO) ile yatırım harcamaları itfa süresini açıklamıştır. Karara göre vergi öncesi RMGO değeri %13,11 (2018-2020: %14,60) ve yatırım harcamaları itfa süresi 10 yıl olarak belirlenmiştir (önceki: 10 yıl). Karşılaştırılabilirlik amacıyla Şirketin hesapladığı yıl ortasına düzeltilmiş RMGO değeri ise %12,30'a denk düşmektedir (2018-2020:%13,61).

CarrefourSa, Adana Gayrimenkul Geliştirme Şirketi'ne ortak olacak

#CRFSA Carrefoursa Yönetim Kurulu kararına istinaden, Şirketin 700mn TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 595,7mn TL tutarında azaltılarak 104,2mn TL'ye düşürülmesine ve bu sermaye azaltımı ile eşzamanlı olarak 1 TL nominal değerli 100 adet pay için 17 TL yeni pay alma hakkı kullanım fiyatı üzerinden tamamı nakden karşılanmak üzere toplam 23,5mn TL tutarda sermaye artırımı yapılarak çıkarılmış sermayenin 127,8mn TL'ye artırılmasına ve 14.09.2020 tarihinde SPK'ya başvuruda bulunulduğu duyurulmuştu. SPK'nın 12.11.2020 tarihli kararı ile söz konusu başvuru olumlu sonuçlanmış olup, Kurul'un yazısı ile Kurulca onaylı Esas Sözleşme Tadil Metni Şirkete teslim edilmiştir. Buna göre şirketin kayıtlı sermaye tavanını 635mn TL olarak belirlenmesine ve izin geçerlilik süresinin 2020-2024 yıllarını kapsayacak şekilde uzatılmasına uygun görüş verilmiştir. Gerekli izin ve onayın alınmasını takiben eşzamanlı sermaye artırımı ve azaltımı ile Esas Sözleşme Tadil Metni'nin 19.11.2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda kabul edilmesi şartıyla Sermaye Piyasası Kurulunca onaylı izahname Şirkete teslim edilecek ve gerekli ilanlar yapılacaktır.

Kamu bankalarının ardından İş Bankası da destek paketini açıkladı Yazar  Investing.com

#ISCTR İş Bankası tarafından 400mn TL nominal değerli 200 gün vadeli finansman bonosu ihracının halka arz yoluyla gerçekleştirilmesi için çalışmalara başlanmıştır. Halka arz edilecek finansman bonosuna fazla talep gelmesi durumunda toplam halka arz miktarı 600mn TL nominal değere kadar artırılabilecektir.



#SASA Sasa Polyester, 31152 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan İthalatta Korunma Önlemleri Tebliği (Tebliğ N 2020/5) ile açılan soruşturma sonucunda; 3907.69.00.00.00 Gümrük Tarife İstatistik Pozisyonu altında kayıtlı Polietilen Tereftalat Cips (Polyester PET Cips) ithalatında 3 yıl süreyle korunma önlemi olarak ek mali yükümlülük getirilmiştir. 13/11/2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre ek mali yükümlülük birinci yıl 60 ABD Doları/ton, ikinci yıl 58 ABD Doları/ton ve üçüncü yıl 56 ABD Doları/ton şeklinde belirlenmiştir.

Global Yatırım Holding 300 MW'lık güneş yatırımı yapacak : Yeşil Ekonomi

#GLYHO Global Yatırım Holding'in dolaylı bağlı ortaklığı Global Ports Holding Plc ("GPH"), ortağı Balearia Group'un ("Balearia") Valencia Limanı'nın kruvaziyer liman ve feribot operasyonlarına ilişkin 35 yıl süre ile (15 yıl ilave uzatma hakkı ile) işletilmesine yönelik bir imtiyaz sözleşmesine hak kazandığını Şirkete bildirmiştir. İmtiyaz sözleşmesi uyarınca GPH, imtiyaz süresi boyunca Valencia Kruvaziyer Limanı'nı işletecektir. Tüm taraflar söz konusu anlaşmayı tamamlamak için birlikte çalışacak olup, zamanlamaya ve nihai koşulların sağlanacağına yönelik kesin bir hükümde bulunmak mümkün olmamakla birlikte, imtiyaz haklarının kullanılmaya başlanmasının 2021'in ilk çeyreğinde gerçekleşmesi beklenmektedir. İmtiyaz sözleşmesi uyarınca; Balearia, liman altyapısına iki yeni son teknoloji akıllı terminalin yanı sıra feribot iskeleleri, otopark ve ticari alanlara yönelik 37 milyon ABD Doları'na kadar yatırım yapmayı planlamaktadır. Planlanan iki yıllık yatırım aşaması, imtiyaz haklarının kullanılmaya başlanmasının hedeflendiği 2021'in ilk çeyreğinde başlaması öngörülmektedir. Valenciya Kruvaziyer Limanı 2019 yılında 203 kruvaziyer seferi ile yaklaşık 435.000 kruvaziyer yolcusu ağırlamıştır. Kovid-19 öncesi 2020 yılında 500.000'den fazla kruvaziyer yolcu öngörülmekteydi.



#RTALB RTA Laboratuvarları tarafından geliştirilen ve Kovid-19 pandemisinin tanı sürecinin ilk aşamasında kullanılan MagicPrep kitinin test çalışmaları başarılı bir şekilde tamamlanarak Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ÜTS (Ürün Takip Sistemi) kaydı gerçekleştirilmiştir.



#TKURU Taze Kuru Gıda Sanayi Ve Ticaret, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında, Şirket pay piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle, TKURU hisselerinde 16 Kasım 2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle "Tek Fiyat Yöntemiyle İşlem Görme", "İnternetten Emir İletiminin Kısıtlanması" ve "Emir İptalinin, Emir Miktar Azaltımının ve Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması" önleyici tedbirler uygulanacak. Ayrıca, TKURU payında halen uygulanmakta olan "Piyasa Emri ve Piyasada Limite Emir Girişinin Kısıtlanması" tedbirinin uygulanacağı son tarih ise 26 11 2020 olacak.
Author Image

Hakkımızda
kamu-haber.blogspot.com yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren. İlkeli ve tarafsız haber anlayışıyla siz değerli ziyaretçilerimiz için özel olarak tasarlanmıştır. Sitemiz hakkında her türlü istek öneri ve şikayetlerinizi hapsuyu[at]gmail.com adresine mail atarak iletebilirsiniz.

Benzer Haberlerimiz:

4 yorum:

  1. ARMDA – Şirketin Aruba Networks EMEA İş Ortakları Ödül Töreninde “CERTA Bölgesi Yılın Aruba Distribütörü” ödülünü almaya hak kazandığı açıklandı.
    ALMAD –
    Şirketin 2018 yılında yapmış olduğu Varlık Satışı kapsamında oluşan ayrılma hakkı kullanım fiyatının 1,40 TL olduğu, ayrılma hakkı kullanım tarihlerinin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısından sonra belirleneceği açıklandı.
    Şirketin 2018 yılında Özkar Global paylarının devralınmasına yönelik imzalanan sözleşmenin feshedilmesi kapsamında oluşan ayrılma hakkın kullanım fiyatının 0,97 TL olduğu, ayrılma hakkı kullanım tarihlerinin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısından sonra belirleneceği açıklandı.
    AVOD – Çorum Boğazkale’de bulunan bakır madeninin satış ve ortaklık konularıyla ilgili Demir Export ile imzalanan gizlilik sözleşmesinin sona erdirildiği, Esan Eczacıbaşı Endüstriyel ile Gizlilik Sözleşmesi imzalandığı açıklandı.
    BAYRK – 1,27 milyon dolar tutarında makine alımı için sipariş verilmesi kapsamında, %60 oranında teslimatların tamamlandığı açıklandı.
    CASA – Şirket sermayesi 4,9 milyon TL’den %137,39 oranında tahsisli olarak 6,7 milyon TL artışla 11,6 milyon TL’ye yükseltilmesine karar verild

    YanıtlaSil
  2. CRFSA – Yönetim Kurulu kararına istinaden, Şirketin 700mn TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 595,7mn TL tutarında azaltılarak 104,2mn TL’ye düşürülmesine ve bu sermaye azaltımı ile eşzamanlı olarak 1 TL nominal değerli 100 adet pay için 17 TL yeni pay alma hakkı kullanım fiyatı üzerinden tamamı nakden karşılanmak üzere toplam 23,5mn TL tutarda sermaye artırımı yapılarak çıkarılmış sermayenin 127,8mn TL’ye artırılmasına ve 14.09.2020 tarihinde SPK’ya başvuruda bulunulduğu duyurulmuştu. SPK’nın 12.11.2020 tarihli kararı ile söz konusu başvuru olumlu sonuçlanmış olup, Kurul’un yazısı ile Kurulca onaylı Esas Sözleşme Tadil Metni Şirkete teslim edilmiştir. Buna göre şirketin kayıtlı sermaye tavanını 635mn TL olarak belirlenmesine ve izin geçerlilik süresinin 2020-2024 yıllarını kapsayacak şekilde uzatılmasına uygun görüş verilmiştir. Gerekli izin ve onayın alınmasını takiben eşzamanlı sermaye artırımı ve azaltımı ile Esas Sözleşme Tadil Metni’nin 19.11.2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda kabul edilmesi şartıyla Sermaye Piyasası Kurulunca onaylı izahname Şirkete teslim edilecek ve gerekli ilanlar yapılacakt
    DARDL – Yakın İzleme Pazarı’nda işlem gören şirket paylarının Yıldız Pazar’da işlem görebilmesi için Borsa’ya Pazar Değişikliği Müracaatı yapıldığı açıklandı.
    DENGE – Fer Yapı’nın en az %50 payının DENGE’ye devri konusunda, Şirket ile Fer Yapı arasında görüşmelere başlandığı ve ilgili gizlilik anlaşması imzalandığı açıklandı.
    ETILR – Sermaye artırımından elde edilecek fonun 14,6 milyon TL’sinin yeni şube satın almalarda ve açılışlarında, 27,5 milyon TL’sinin yeni şube açılış maliyetleri, hazır şube satın almaları ve ticari mal niteliğindeki gıda ve ambalaj malzemeleri satın almalarında kullanılmasının planlandığı açıklandı.
    ENJSA – EPDK kararı ile elektrik dağıtım şirketleri için 2021 – 2025 tarife döneminde düzenlemeye tabi varlık tabanına uygulanacak reel makul getiri oranı ile yatırım harcamaları itfa süresinin açıklanması kapsamında, karara göre vergi öncesi reel menkul getiri oranı değeri %13,11 (2018-2020:%14,60) ve yatırım harcamaları itfa süresi 10 yıl olarak belirlendiği açıklandı.

    YanıtlaSil
  3. FADE – Bitkisel ve Hayvansal Üretim payındaki çalışmaların devam ettiği, hayvan çiftliği yatırımı kapsamında küçükbaş hayvan sayısının %100 kapasite sayısı olan 1.000 adete ulaştığı açıklandı.
    FONET – Batman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 36 Ay Süreli SBYS Hizmet Alımı İhalesinin 5,1 milyon TL bedel ile şirketin kazandığı ve sözleşme imzalama aşamasına geçileceği açıklandı.
    GEDIK & INVEO – HiVC Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin kurulması kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından olumlu karşılandı.
    GLYHO – Şirketin dolaylı bağlı ortaklığı Global Ports Holding Plc, ortağı Balearia Group’un Valencia Limanı’nın kruvaziyer liman ve feribot operasyonlarına ilişkin 35 yıl süre ile işletilmesine yönelik bir imtiyaz sözleşmesine hak kazandığı açıklandı. Şirketin dolaylı bağlı ortaklığı Global Ports Holding Plc (“GPH”), ortağı Balearia Group’un (“Balearia”) Valencia Limanı’nın kruvaziyer liman ve feribot operasyonlarına ilişkin 35 yıl süre ile (15 yıl ilave uzatma hakkı ile) işletilmesine yönelik bir imtiyaz sözleşmesine hak kazandığını Şirkete bildirmiştir. İmtiyaz sözleşmesi uyarınca GPH, imtiyaz süresi boyunca Valencia Kruvaziyer Limanı’nı işletecektir. Tüm taraflar söz konusu anlaşmayı tamamlamak için birlikte çalışacak olup, zamanlamaya ve nihai koşulların sağlanacağına yönelik kesin bir hükümde bulunmak mümkün olmamakla birlikte, imtiyaz haklarının kullanılmaya başlanmasının 2021’in ilk çeyreğinde gerçekleşmesi beklenmektedir. İmtiyaz sözleşmesi uyarınca; Balearia, liman altyapısına iki yeni son teknoloji akıllı terminalin yanı sıra feribot iskeleleri, otopark ve ticari alanlara yönelik 37 milyon ABD Doları’na kadar yatırım yapmayı planlamaktadır. Planlanan iki yıllık yatırım aşaması, imtiyaz haklarının kullanılmaya başlanmasının hedeflendiği 2021’in ilk çeyreğinde başlaması öngörülmektedir. Valenciya Kruvaziyer Limanı 2019 yılında 203 kruvaziyer seferi ile yaklaşık 435.000 kruvaziyer yolcusu ağırlamıştır. Covid-19 öncesi 2020 yılında 500.000’den fazla kruvaziyer yolcu öngörülmekteydi.
    HUBVC – Şirketin sermayesinin %100’ne sahip olduğu STRS Teknoloji’nin 18,9 milyon TL tutarındaki sermayesinin artırılarak 22 milyon TL’ye yükseltilmesine şirketin sermaye artışına 3,1 milyon TL iştirak etmesine 3,1 milyon TL karşılığında 3.128.863 adet primsiz nama yazılı pay edinilmesine, iştirak edilecek 3,1 milyon TL’nin 1.532.863 adet paya karşılık gelen 1,5 milyon TL’lik kısmının nakden taahhüt edilmesine ve TL veya karşılığı olan yabancı para olarak ödenmesine ve 1.596.000 adet paya karşılık gelen 1,6 milyon TL’lik kısmının ise Şirket bağlı ortaklığına daha önceden verdiği 1,6 milyon TL sermaye avansının sermayeye dönüştürülerek karşılanmasına karar verildiği, 1,6 milyon TL’lik nakdi sermaye taahhüdünün nakden ödendiği açıklandı.
    ISCTR – 200 gün vadeli 400 milyon TL tutarında bono ihracı için çalışmalara başlandığı açıklandı.
    KONTR – Meram EDAŞ Sorumluluk Alanı içerisinde Kimyasal Enerji Depolama İşi’nin 380.000 dolar bedelle şirketin uhdesinde kalması kapsamında, projenin imza sürecinin tamamlandığı açıklandı.
    MEGAP – Şirketin B grubu paylarından, sermayenin %15,13’üne karşılık gelen 4.000.000 adede kadar olan kısmının borsada işlem gören niteliğe dönüştürülmesine ilişkin olarak, pay satış bilgi formunun onaylanması talebiyle SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.

    OSTIM – Sermaye artırım işlemlerin ile ilgili süreçlerin yürütülmesi konusunda aracı kurum ile Aracılık Sözleşmesi imzalandığı açıklandı.

    YanıtlaSil
  4. PKENT – Şirketin Vonresort Abant Otel Kapasite Artışı Projesi ilgili olarak Çevrim İçi ÇED Süreci Yönetim Sistemi üzerinden sunulan Proje Tanıtım Dosyasının incelendiği ve Valilik kararı ile ‘’ÇED Gerekli Değildir” kararı verildiği açıklandı.
    PEKGY –
    Hasan Peker tarafından şirket sermayesinde sahip olduğu 67.497.122 adet payın borsada satılmasına, 34.502.877 adet payın Borsa’da işlem gören nitelikte paya dönüştürülmesi kapsamında yapılan pay satış bilgi formu SPK tarafından olumlu karşılandı.
    Ayşegül Peker tarafından şirket sermayesinde sahip olduğu 40.000.000 adet payın Borsa’da işlem gören nitelikte paya dönüştürülmesi ve sonrasında Borsa’da satışına ilişkin yapılan Pay Satış Bilgi Formu’nun SPK tarafından onaylandığı açıklandı.
    RTALB – Şirket tarafından geliştirilen ve Covid-19 pandemisinin tanı sürecinin ilk aşamasında kullanılan MagicPrep kitinin test çalışmalarının tamamlanarak Sağlık Bakanlığı Ürün Takip Sistemi kaydının gerçekleştirildiği açıklandı.
    SASA –
    Adana’da yatırım bedeli yaklaşık 935 milyon dolar olan ve 1.500.000 ton/yıl kapasiteli PTA Üretim Tesisi Yatırımı yapmak amacıyla hazırlanan ÇED Raporunun Bakanlık tarafından onaylandığı açıklandı.
    İthalatta Korunma Önlemleri Tebliği ile açılan soruşturma sonucunda Polietilen Tereftalat Cips ithalatında 3 yıl süreyle korunma önlemi olarak ek mali yükümlülük getirildiği, Cumhurbaşkanı Kararına göre ek mali yükümlülük birinci yıl 60 dolar/ton, ikinci yıl 58 dolar/ton ve üçüncü yıl 56 dolar/ton şeklinde belirlendiği açıklandı.
    SEKFK –
    SPK tarafından kesilen 134.166 TL’lik para cezasının iptali için açılan davanın mahkeme tarafından reddedildiği ve yapılan temyiz başvurusunun da Danıştay tarafından reddedildiği açıklandı.
    61 gün vadeli 21,0 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
    Şirket tarafından EGCYH ve EGCEY şirketlerinin genel kurul toplantılarının iptali açılan davanın istinaf yolu açık olmak üzere reddedildiği açıklandı.
    SNKRN – Şirket Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ural Aüzüm’e ait ve Şirket’in 7,8 milyon TL sermayesinin % 4,77’sine karşılık gelen 370.000 adet A grubu imtiyazlı payların Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çobanoğlu’na 1,3 milyon TL ile devredilmesine karar verildiği açıklandı.
    TKURU – Borsa tarafından şirket paylarına 15 Şubat’a kadar tek fiyat işlem yöntemi, internet emir yasağı ve emir değiştirme tedbiri getirildi.
    SNGYO – Şirketin sahip olduğu Muğla Marmaris’teji taşınmazların, SPK’nın Birleşme ve Bölünme Tebliği çerçevesinde kısmi bölünmesi suretiyle, paylarının tamamının şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulmasına karar verildiği açıklandı.
    VAKBN – 91 gün vadeli 553,1 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
    VESTL – Şirketin İspanyol enerji şirketi Iberdrola’nın uluslararası elektrikli araç şarj cihazları projesi için açtığı ihaleyi kazandığı, projenin 3 tedarikçisinden biri olmak üzere Iberdrola ile anlaşma imzalandığı açıklandı.Vestel Elektronik, İspanyol enerji şirketi Iberdrola S.A.’nın uluslararası elektrikli araç şarj cihazları (EVC) projesi için açtığı ihaleyi kazanmış olup projenin 3 tedarikçisinden biri olmak üzere Iberdrola ile anlaşma imzalamıştır. Iberdrola’nın sürdürülebilir ulaşım planının bir parçası olarak hayata geçirilecek bu proje kapsamında önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa’da 150 bin adet elektrikli araç şarj istasyonu kurulması planlanmaktadır. Projenin toplam büyüklüğü 45mn EUR civarındadır. Vestel Elektronik bu proje kapsamında 5 yıl içinde Iberdrola’nın başta İspanya, İngiltere ve İtalya olmak üzere Avrupa’nın çeşitli bölgelerinde kuracağı elektrikli araç şarj istasyonları için 50.000 adet EVC04 EV şarj cihazı sağlamayı planlamaktadır.
    YKBNK –
    84 gün vadeli 277,0 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
    284 milyon dolar ve 440,5 milyon euro olmak üzere 367 gün vadeli sendikasyon kredisi sağlanmasına ek olarak ilave katılım kapsamında bankaca sağlanan sendikaston kredisi tutarının 334 milyon dolar ve 440,5 milyon euro olduğu açıklandı

    YanıtlaSil

İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.kamu-haber.blogspot.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
TELİF HAKKI;

Sitemizde yer alan resimler google servisinden temin edilmektedir tüm hakları kendilerine aittir.Sitemizde bulunan videolar fragman niteliği taşımaktadır bu sebeple hiç bir yasal işleme tabi tutulamaz.Sitemizdeki filmler/videolar/Canlı TV Kanalları kesinlikle sunucularımız da barındırılmaz. Büyük video sitelerinden vk.com , youtube.com, dailymotion.com, facebook.com gibi sayfalardan alınmaktadır bu sebeple hiç bir sorumluluğu kabul etmemektedir.

Kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz! Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını düşünen hak sahipleri bilgi[at]kamu-haber.blogspot.com adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde mücbir sebep olmazsa en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gerekli işlemler yapılacaktır.
kamu-haber.blogspot.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@kamu-haber.blogspot.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17