Son Dakika

Xiaomi Mi 6 Yok Satıyor - Performans Canavarı


Cazip fiyat politikası ile akıllı telefon pazarında kısa sürede yükselen Xiaomi firması, yeni amiral gemisi Mi 6 ile tüm istatistikleri alt üst edeceğe benziyor. Xiaomi Mi 6 geçen ay Çin’de satışa çıkmış ve kısa bir süre içinde tüm stoklar tükenmişti. Türkiye pazarında ise 4 gün önce ön siparişleri 1999 TL den toplanmaya başlayan Xiaomi Mi 6, artan talep üzerine şu an için ön siparişten kaldırılmış durumda. Hepsiburada.com sitesinin sipariş topladığı Xiaomi Mi 6 modelinin haziran ayının 15’inde dağıtımına başlanması bekleniyor.

Xiaomi Mi 6 Özellikleri


 Mi 6 Performans konusunda sizi yarı yolda bırakmayacak Snapdragon 835 Octa Core işlemcisi ve 6 Gb Ram desteği gerçekten teknoloji harikası kelimesini hak ediyor. 5.15 inç’lik İPS LCD , 1080x1920 ve FHD ekran bulunan Mi 6’da, 653 Mhz’lik Adreno 540 Gpu bulunuyor. Bu özelliklere 3350 mAh Batarya eklendiğinde bir günü rahatlıkla çıkaracak bir telefon diyebiliriz.


Xiaomi-Mi-6-Ozellikleri
Xiaomi Mi 6 Özellikleri


 Optik Görüntü Sabitleyici özelliğiyle gelen 12 Mp lik iki adet arka kamerası bulunan Xiaomi Mi 6’da, 8 Mp geniş açılı ön kamera kullanılmış. 64 Gb dahili depolama alanı aslında ihtiyacınızı karşılayabilir ama işin kötü tarafı Xiaomi Mi 6’da artırılabilir hafıza desteği bulunmuyor. Mi 6’nın diğer önemli özellikleri arasında ise Kızılötesi, Nfc, Çift hat, Parmak izi okuyucu (menü tuşunda), Otg, Jiroskop sensörü, LTE (Cat.12), ve uygulama ile görüntülü görüşme imkanıda sunulmuş.

Xiaomi Mi 6 Performans


 Düşük fiyata yüksek performans mantığıyla ilerleyen Xiaomi, Snapdragon 835’li Mi 6 modelinde performanstan kesinlikle ödün vermiyor. Toplam sekiz çekirdeğe sahip işlemcisi bulunan Mi 6’nın Quad-core 2.45 GHz Kryo 280 ve Quad-core 1.9 GHz Kryo 280 olmak üzere iki işlemcisi bulunuyor. 6 Gb, LPDDR4x, çift kanal ve 1866 Mhz ram ile desteklenen Xiaomi Mi 6 Antutu V6 testinden 184.200 puanla çıkmayı başarıyor.


Xiaomi-Mi-6-Antutu-Skoru
Xiaomi Mi 6 Antutu Skoru


Xiaomi Mi 6 Dayanıklılık


 Xiaomi, JerryRigEverything adlı youtube kanalının Xiaomi Mi 5 üzerinde yaptığı dayanıklılık testinde kırılmasıyla hafızalarda kötü bir yer edinmişti. Xiaomi, Mi 6’da bu konunun üzerine dikkatle gitmiş olacak ki Mi 6 esnese bile kolay kolay kırılmıyor. IPS LCD ekran bulunan Xiaomi Mi 6’nın en zayıf halkasının ise ekran olduğunu söyleyebiliriz. Videoda da izleyebileceğiniz gibi ekran, çizilmeye dayanıklı olsa bile testlerden geçmeyi başaramıyor. Arka kapak ise cam olduğu için kolayca çizilmiyor.

 Xiaomi Mi 6 Dayanıklılık Testi



Xiaomi Mi 6 ile Tanışın!

MIUI 8.0 arayüzü ile saf ve temiz bir kulanım imkanı sunan Mi 6, Android 7.1.1 Nougat sürümü ile en güncel Android deneyimini yaşamanıza olanak veriyor. Qualcomm tarafından üretilen güçlü Snapdragon 835 yonga setiyle dikkat çeken cihaz, 8 çekirdekli işlemcisi ile muazzam düzeyde bir performans sergiliyor. Bu güçlü işlemciye grafik tarafında Adreno 540 eşlik ediyor. Grafik performansı da oldukça doyurucu olan modelle en performanslı oyunları oynayarak gönlünüzce vakit geçirebilirsiniz. 6 GB ram ile çoklu görev performansında çitayı oldukça yükselten Mi 6 ile dilediğiniz kadar işlemi aynı anda zorlanmadan yapabilirsiniz. 64 GB ve 128 GB hafızaya sahip olan iki farklı seçenek sunan Xiaomi Mi 6, her iki modelinde de oldukça yeterli bir depolama alanı sunuyor. Bu güçlü performansını uzun süre göstermesi için gerekli olan enerjiyi 3350 mAh kapasitesindeki bataryasından karşılayan Mi 6, Quick Charge 3.0 özelliği ile oldukça kısa bir zaman diliminde şarj olarak size vakit kazandırıyor. 
Kamera performansıyla dikkat çeken Mi 6, biri F/1.8 diyafram aralığında 27mm ve 4 yönlü optik görüntü sabitleme (OIS) özelliğine sahip diğeri ise F/2.6 diyafram aralığında 12 MP kameraları ile mobil fotoğrafçılık deneyiminizi bambaşka boyutlara ulaştırıyor. Çift arka kamera sayesinde 2x optik zoom yapabilme kabiliyetine sahip olan Mi 6, portre modu ile de ön plana çıkıyor. Çift kamera, ön plana çıkarmak istediğiniz nesneleri odaklama konusunda büyük kolaylık sunarken daha sonra size bu odağı değiştirip arka planı netleme olanağı da veriyor. 2160p 30fps (4K) video desteğinin yanı sıra 720p 120fps ağır çekim videolar çekmenize de olanak tanıyan Mi 6, video konusundaki başarısı ile de göz dolduruyor. 8 MP ön kamerası ile kaliteli öz çekimler yapabileceğiniz gibi, 1080p Full HD kalitede videolar yaratmanıza da imkan veriyor. Güçlü işlemcisi, başarılı kameraları, ince ve şık tasarımı ile teknoloji meraklılarının ilgisini çeken model, cep yakmayan Xiaomi Mi 6 fiyatları ile de kullanıcılardan tam not almayı başarıyor.
Ağırlık168 g
Assisted GPS (Baz İstasyon Destekli Küresel Konumlama Sistemi)Var
Bas KonuşYok (Yüklenebilir)
BluetoothVar
Boyutlar145.2 mm x 70.5 mm x 7.5 mm
Çift HatlıVar ( Tek İşlemcili )
Dahili Hafıza64 GB
Dahili ModemVar
Dokunmatik EkranVar
EDGEVar
Ekran Boyutu5,15 inç
Ekran Çözünürlüğü1080 x 1920
Ekran Renk Çözünürlüğü16 Milyon
Ekran TipiIPS LCD
E-mail DesteğiVar
Entegre FlaşVar
Entegre KameraVar
Garanti Tipiİthalatçı Garantili
Görüntülü KonuşmaVar ( Uygulama ile data kullanır )
GPS (Küresel Konumlama Sistemi)Var
Hafıza Kartı TipiMicro SD
HandsFree (Eller Serbest)Var
İşlemci Kapasitesi2.45 GHz Quad Core + 1.9 GHz Quad Core
İşletim SistemiAndroid 7.1.1 (Nougat)
İşletim TürüAndroid
Java DesteğiYok
Kamera Zoom (Yakınlaştırma)3x, Var
KlavyeYok
MMS (Resimli Mesaj)Var
Mobil Bağlantı Hızı4.5G
MP3 ÇalmaVar
NFC (Yakın Alan İletişimi)Var
OyunYüklenebilir
Ön (Selfie) Kamera8,0 MP
Parmak İzi OkuyucuVar
PC SenkronizasyonuVar
Pil Gücü3350 mAh
Pil TürüLi-Po
Push E-mail (Elektronik Posta)Var
RadyoYok
RAM Kapasitesi6 GB
Resimli Telefon DefteriVar
Ses KayıtVar
Sesli AramaVar
Sesli Video KayıtVar
Telefon HafızasıVar
Telefon Rehberi HafızasıVar
Telefon TipiBar Tipi
TV Özelliği3G Mobil TV
Video KayıtVar
Video OynatmaVar
Wi-Fi802.11 a/b/g/n/ac
Zil TipiPolifonik - MP3
Author Image

Hakkımızda
kamu-haber.blogspot.com yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren. İlkeli ve tarafsız haber anlayışıyla siz değerli ziyaretçilerimiz için özel olarak tasarlanmıştır. Sitemiz hakkında her türlü istek öneri ve şikayetlerinizi hapsuyu[at]gmail.com adresine mail atarak iletebilirsiniz.

Benzer Haberlerimiz:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.kamu-haber.blogspot.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
TELİF HAKKI;

Sitemizde yer alan resimler google servisinden temin edilmektedir tüm hakları kendilerine aittir.Sitemizde bulunan videolar fragman niteliği taşımaktadır bu sebeple hiç bir yasal işleme tabi tutulamaz.Sitemizdeki filmler/videolar/Canlı TV Kanalları kesinlikle sunucularımız da barındırılmaz. Büyük video sitelerinden vk.com , youtube.com, dailymotion.com, facebook.com gibi sayfalardan alınmaktadır bu sebeple hiç bir sorumluluğu kabul etmemektedir.

Kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz! Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını düşünen hak sahipleri bilgi[at]kamu-haber.blogspot.com adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde mücbir sebep olmazsa en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gerekli işlemler yapılacaktır.
kamu-haber.blogspot.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@kamu-haber.blogspot.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17