Son Dakika

Türk Telekom'dan Yeni Abonelere Özel Avantajlı Tarifeler

Türk Telekom, yeni mobil müşterisi olacaklara büyük avantaj sunan bol internetli tarifelerini hayata geçirdi. Türk Telekom'un yeni müşterisi olacaklar, 'Avantajlı 4GB' adlı tarifeyle 4GB internet, her yöne 750 dakika konuşma, her yöne 1000 SMS ve grup içi sınırsız konuşma hakkına aylık 25 TL'ye sahip olabiliyor.

Türkiye'nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, mobil kullanıcılara büyük avantaj sunmaya devam ediyor. Türk Telekom, yeni müşterisi olacaklara özel bol internetli yeni tarifelerini kullanıma sundu. 'Avantajlı 4GB' tarifesinde Türk Telekom'un yeni müşterisi olacaklar, 4GB internet, her yöne 750 dakika konuşma, her yöne 1000 SMS ve grup içi sınırsız konuşma
hakkına aylık 25 TL'ye sahip olabiliyor. Avantajlı 6GB tarifesinde ise 35 TL ücret karşılığında 6GB internet, her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve grup içi sınırsız konuşma hakkına sahip olunabiliyor.


Prime 10GB

Prime 10GB tarifesi 59 TL’ye 10 GB cepten internet, yurt içi her yöne 1000 dakika, yurt içi her yöne 1000 SMS, ve Türk Telekom Prime ayrıcalıklarıyla sizlerle.

Prime 10GB tarifesi 10 GB Cepte İnternet, yurt içi her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS haklarını içermektedir. Tarifelere kayıt olan müşterilere tarifede kaldıkları süre boyunca her fatura döneminde yurtdışındayken 60 dakika aranma hediye edilecektir.
Numara taşıma, yeni hat tesisi ve Türk Telekom Mobil hattının, Taraftar ve diğer iş birliği faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla Prime 10GB tarifesine kayıt olan müşterilerimiz için tarifenin aylık ücreti 79 TL’dir. Söz konusu müşterilerimizin, tarifeye kayıt tarihinden itibaren ilk 60 gün içerisinde SMS ya da müşteri hizmetleri aracılığıyla 12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalma sözü vermeleri durumunda, taahhüt verilen fatura döneminden itibaren geçerli olmak üzere 12 fatura dönemi boyunca Prime 10GB Tarifesi 59 TL olarak uygulanacaktır.
Türk Telekom Mobil hattının, Taraftar ve diğer iş birliği faturalı tarifelerinden geçiş yoluyla Prime 10GB Tarifesine kayıt olan müşterilerimiz için tarifenin aylık ücreti 89 TL’dir. Söz konusu müşterilerimizin, tarifeye kayıt tarihinden itibaren ilk 60 gün içerisinde SMS ya da müşteri hizmetleri aracılığıyla 12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom Mobil hattının faturalı tarifelerinde kalma sözü vermeleri durumunda, taahhüt verilen fatura döneminden itibaren geçerli olmak üzere 12 fatura dönemi boyunca Ultra Tarifesi için ise 69 TL olarak uygulanacaktır.
Prime 10GB
Taahhütlü Aylık Ücret
Yeni aktivasyon, numara taşıma ve Türk Telekom faturasız mobil tarifelerinden geçiş yoluyla kaydolup taahhüt veren müşterilerimiz için geçerli fiyattır
59 TL
Taahhütsüz Aylık Ücret
Yeni aktivasyon, numara taşıma ve Türk Telekom faturasız mobil tarifelerinden geçiş yoluyla kaydolup taahhüt vermeyen müşterilerimiz için geçerli fiyattır
79 TL 
Cepte Avantaj Kampanya Ücret
Prime tarifelerine numara taşıma, yeni hat aktivasyonu veya faturasızdan faturalıya geçiş yoluyla gelerek, tarifeye 12 ay taahhüt veren ve Ultra kampanyasına katılan bireysel faturalı müşterilerimiz için geçerlidir.
49 TL
İçeriden Geçiş Taahütlü Aylık Ücret
Türk Telekom Mobil hattının, Taraftar ve diğer iş birliği faturalı tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt olan müşterilerimiz için tarifenin taahhütlü aylık ücretidir
69 TL
İçeriden Geçiş Taahütsüz Aylık Ücret
Türk Telekom Mobil hattının, Taraftar ve diğer iş birliği faturalı tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt olan müşterilerimiz için tarifenin taahhütsüz aylık ücretidir
89 TL
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet10 GB
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi1000 DK
Aylık Ücretsiz Her Yöne SMS1000 SMS
İnternetiniz Bittiğinde Aşım Ücretlendirmesi100MB/7TL
Türk Telekom Prime Özel Yurt Dışı Hizmetleri
Kademeli ses ve data paketleri
Yurtdışındayken 60 dk aranma hediye
İnternet Paylaşımıyok
Ücretsiz Süre Bitiminde Yurt İçi Her Yöne70 Kr / Dk
SMS70 Kr / SMS
MMS1,25 TL / MMS
  • Prime Tarifesine kayıt olan Türk Telekom evde internet veya ev telefonu aboneleri, 12 fatura dönemi boyunca faturalı tarifelerde kalma sözü verdikten sonra “CEPTEAVANTAJ” yazıp boşluk bırakarak T.C. Kimlik Numaralarını 5555’e SMS atarak Cepte Avantaj kampanyasına kayıt olabilirler.
  • Prime tarifelerine gelen müşterilerimiz Prime hizmet ve ayrıcalıklarından faydalanabilir.
  • Prime 10GB tarifesi için ücretsiz cepten internet hakkı bittiğinde 6 kez 100MB/7TL internet paketleri otomatik olarak devreye girecek, sonrasında internet kullanımı durdurulacaktır.
  • Bir fatura dönemi içerisinde kullanılmayan tarife kapsamında sunulan dakikalar ilgili fatura dönemi sonunda silinecektir. Tarife kapsamındaki dakikalar devredilemez ve 3. şahıslara transfer edilemez.
  • Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
  • Tarife, paket ya da kampanya kapsamında hattınıza tanımlanan görüşme süreleri; yarışma servisleri, sohbet hatları, müşteri hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP kullanımlarını kapsamamaktadır. Belirtilen aramalar için ilgili ücretlere buradanulaşabilirsiniz.
  • Tarife kapsamında sunulan sınırsız SMS hakları ile ticari tanıtım amaçlı gönderimler yapılamaz ve sınırsız sabit hatları arama hakları sabit telefon hizmeti altında sunulan sohbet amaçlı servislere yönelik aramaları kapsamayacaktır ve Şirketimiz tarifedeki sınırsız kullanımları ilgili mevzuat ve Abonelik sözleşmesi hükümleri çerçevesince kısıtlama ve fesih hakkını saklı tutar.
  • Türk Telekom, müşteriye tahsis edilen hattın kullanımını göz önünde bulundurarak, hattın ticari olarak ve/veya kötü niyetle ve/veya haberleşme amacı dışında ve/veya FCT vb. cihazlarla ve/veya konferans görüşme yapılmak suretiyle ve/veya benzeri şekillerde kullanıldığını tespit etmesi veya bu şekilde kullanımdan makul bir şüphe duyması halinde, müşteriyi ikaz edebilir ve/veya müşteriden ön ve/veya ara ödeme ve/veya depozito talep edebilir ve/veya hattın tarifesini değiştirebilir ve/veya hattın kullanımına tek veya çift taraflı kısıtlama getirebilir ve/veya hattı tamamen kullanıma kapatabilir ve/veya müşterilik sözleşmesini tek taraflı olarak feshedebilir.
  • Avea İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.
  • Her yöne aramalar yurt içi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler  ve anlaşmalı  sabit telefon hizmeti veren işletmeci yönlerini ve görüntülü görüşmeleri kapsar.
  • Tarifenizin ve tarifenize ek olarak aldığınız yurt içi konuşma dakikalarınızın ücretlendirme periyodu 6 saniyedir. Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.

Hemen Tarifeye Geçin

Prime 10GB --> Prime 10GB yazıp 5555’e göndererek, Türk Telekom mağazalarına gelerek veya 444 1 444 müşteri hizmetleri aracılığı ile Prime 10GB tarifesine geçiş yapabilirsiniz.

Tarife Kapsamı ve Geçerlilik Detayları

  • Tarifeye numara taşıma, yeni hat tesisi, Türk Telekom faturasız mobil tarifeleri ile Taraftar ve diğer işbirliği faturalı ve faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla Türk Telekom Mağazaları ve müşteri hizmetleri aracılığıyla kayıt olunabilir.
  • Tarife kapsamındaki dakikalar, yurt içi her yöne geçerlidir. Her yöne dakikalar, yurt içi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve anlaşmalı  sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönlerini kapsamaktadır.
  • Tarife kapsamında sunulan her yöne dakikalar; yarışma servisleri, sohbet hatları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP aramalarını kapsamamaktadır. Tarife kapsamındaki her yöne dakikalar ile görüntülü aramalar, 444 ile başlayan aramalar ve 1 ile başlayan 3 haneli numaralara yapılabilir. Tarifedeki her yöne dakikalar tüketildiğinde 444 ile başlayan aramalar sabit hat yönü dakika fiyatıyla ücretlendirilmektedir.
  • Tarife kapsamında numara taşıma, yeni hat tesisi, faturasız hattan faturalı hatta geçiş yapan müşterilerimiz adına düzenlenecek ilk faturalara, söz konusu fatura döneminde 15 günden fazla kullanım yapıldığı takdirde ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin tamamı, 15 günden az kullanım yapıldığı takdirde ise ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin gün ile orantılı kısmı yansıtılacaktır. Faturalı hattan faturasız hatta geçiş, diğer operatörlere numara taşıma ve hat iptali yapılması durumunda çıkan son faturaya ise tarife aylık ücretinin tamamı yansıtılacaktır.
  • Tarife kapsamında kalan dakikalar SES yazıp 5555'e SMS gönderilerek öğrenilebilir.
  • Tarife kapsamında kalan SMS hakları SMS yazıp 5555'e SMS gönderilerek öğrenilebilir.
  • Tarife kapsamında kalan internet kullanım hakkı INTERNET yazıp 5555'e SMS gönderilerek öğrenilebilir.
  • Güncel borç bilgisi "GUNCEL" yazıp 5555'e gönderilerek son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarı öğrenilebilir. Bu servisten ay içinde alınan ilk ve ikinci bilgi mesajı 0,99 TL olarak ücretlendirilir. Aynı ay içinda yapılan diğer sorgulamalar ücretsizdir.
  • Tarifeler kapsamında sunulan ücretsiz SMS'ler, sadece yurt içi gönderiler için geçerlidir. Yurt dışı, KKTC, katma değerli servis gönderimlerinde kullanılamaz.
  • Söz konusu SMS'ler web ve wap üzerinden yapılacak SMS gönderimlerini kapsamamaktadır.
  • Tarifeler kapsamındaki SMS’ler kapsamında, 444’lü numaralar, 1XY yapısındaki 3 haneli kısa numaralara da ücretsiz gönderim yapılabilir.
  • Tarife kapsamında sunulan yurt içi veri kullanım hizmeti sadece wap apn ve internet apn üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır. Tarife kapsamında sunulan cepte internet kullanım hakkı tükendiğinde, Prime 10GB tarifesi için müşterilere otomatik olarak 7 TL karşılığında 100 MB’lık ek paketler tanımlanacaktır. Müşterilerimiz bu ek paketlerden 6 tanesini de bitirdiğinde müşterilerin internet erişim hızı ilgili fatura dönemi sonuna kadar durdurulacaktır. Prime 15GB tarifesi için müşterilere otomatik olarak 7 TL karşılığında 500 MB’lık ek paketler tanımlanacaktır. Müşterilerimiz bu ek paketlerden 4 tanesini de bitirdiğinde müşterilerin internet erişim hızı ilgili fatura dönemi sonuna kadar 256 kbps'a düşürülecektir.
  • Bu tarifeden hizmet alan müşterilerimiz, tarifeye özel uluslararası dolaşım ses ve data paketlerinden ek ücret ödeyerek faydalanabilirler. Bu tarifeden hizmet alan müşterilerimiz, Şirketimiz ile anlaşma yapan üçüncü taraf firmalarca sunulan ve telekomünikasyon hizmetleri ile ilgili olmayan avantajlı tekliflerden ilgili avantajlı tekliflerin sunulduğu süre boyunca yararlanabileceklerdir.
  • Son 90 gün içerisinde Türk Telekom faturalı ve faturasız mobil tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında tekrar tarifeye kaydolduysanız veya Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinden faturasız tarifelerine geçiş yapıp sonrasında tekrar tarifeye kaydolduysanız bir defaya mahsus KDV ÖİV dahil 30 TL kayıt ücreti alınacak alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.

Taahhüt Detayları

  • Tarifedeki müşterilerimiz 12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalacaklarına dair taahhütte bulunabilirler.
  • Tarifeden taahhütlü aylık ücret ile yararlanmak için tarifeye kayıt tarihinden itibaren ilk 60 gün içerisinde müşteri hizmetleri veya SMS aracılığıyla taahhüt verilmesi gerekmektedir.
  • Tarifeye kayıt tarihlerinden itibaren ilk 60 gün içerisinde taahhüt vermeyen müşterilerimiz tarifeden taahhütsüz aylık ücret ile yararlanacaklardır.
  • SMS aracılığıyla taahhüt vermek için SOZ yazıp 5555'e ücretsiz SMS gönderilmesi gerekmektedir.
  • Taahhüt kapsamındaki aylık ücret indirimi taahhüt verilen fatura dönemi itibariyle verilmeye başlanacak ve 12 Fatura dönemi boyunca geçerli olacaktır.
  • Taahhüt verip 12 fatura dönemi içerisinde Türk Telekom diğer faturalı mobile tarifelerine geçiş yapan müşterilere cayma bedeli yansıtılmayacaktır; ancak söz konusu müşterilerin taahhütleri kaldığı yerden devam edecek; sonrasında hat iptali yapmaları, hatlarının iptal edilmesine sebebiyet vermeleri, numaralarını diğer operatörlere taşımaları, Türk Telekom Mobil hattının , Taraftar ve diğer işbirliği faturasız tarifelerine geçiş yapmaları durumunda müşterilerin son faturasına o güne kadar yararlanılan indirimler toplamı ile kalan ay ücretler toplamlarından müşteri lehine olanı cezai bedel olarak yansıtılır.

Kalan Kullanım Hakkı Sorgulama

  • Tarife kapsamında kalan dakikalar için SES, kalan SMS hakları için SMS ve cepte internet hakkı için INTERNET yazıp 5555’e SMS gönderilerek öğrenebilirsiniz. Bu servis dakikalar ve SMS için 6 saat, internet için 12 saat öncesinin kullanım bilgilerini içerir.
  • Güncel borç bilgisi GUNCEL yazıp 5555'e gönderilerek son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarı öğrenilebilir Bu servisten ay içinde alınan ilk ve 2. bilgi mesajı 0,99 TL olarak ücretlendirilir. Aynı ay içinde yapılan diğer sorgulamalar ücretsizdir.
  • Internet, Ses ve SMS kullanım haklarının her biri için %80'i ve %100'ü kullanıldığında sistemden SMS ile otomatik olarak bilgilendirme yapılmaktadır. Bu bilgilendirmeler dakika ve SMS için 6 saat, internet için 12 saat öncesinin kullanım bilgilerini içerir.
  • Tarifeden kalan tüm haklar 9333’ü ücretsiz arayarak da öğrenilebilir.

444'lü Aramalar

444 ile başlayan aramaların yurt içi ücretlendirmesi eğer tarifede her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkı var ise bu yönlerden düşer; eğer tarifede her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkı yok ise tarifenin sabit hat yönü dakika fiyatıyla ücretlendirilmektedir.

Türk Telekom Prime Özel Yurt Dışı Hizmetleri

Türk Telekom Prime mobile Tarifelerinden birindeyseniz, Türk Telekom Prime Yurtdışı Servisi ile yurtdışında kullanımıza uygun paketiniz hattınıza otomatik tanımlanır, içiniz rahat eder.
Prime 2GB Yurt dışı Paketi ile yurt dışında iken yurt içinde gibi rahat rahat internet kullanımı yapabilir ve size özel ücretsiz cepte 2GB internet keyfini yaşayabilirsiniz.
Pakete bir kez üye olmanız yeterli, iptal edilmedikçe üyeliğiniz devam eder ve bir sonraki yurt dışı seyahatinizde paketin geçerli olduğu ülkelerde ilk internet kullanımınızda ücretsiz cepte 2GB internet hattınıza otomatik tanımlanır. Pakete üye olmak için PY 2GB yazarak 3910’a sms atabilirsiniz. Paketin geçerli olduğu ülkeler: ABD, Almanya, Avusturya, BAE, Hirvatistan, Hollanda, Ingiltere, Irlanda, Ispanya, Macaristan, Polonya, Romanya, Slovakya, Yunanistan
Kademeli ses ve data paketleri ile paket aşımı yaşamadan rahat rahat konuşup internete girebilirsiniz. Yurtdışı servisine 1 kez üye olmanız yeterli, size özel yurtdışı paketleriniz ilk kullanımınızda hattınıza otomatik tanımlanır, paketiniz bitince kullanımıza en uygun yeni paketinize geçersiniz.
Avrupa Amerika Rusya, KKTC ve S.Arabistan ülkeleri
Konuşma PaketleriInternet Paketleri
30DK19TL20MB19TL
90DK45TL50MB45TL
150DK75TL100MB85TL
300DK140TL200MB150TL
500DK200TL400MB250TL
500DKStd. Ücretlendirme400MBStd. Kademeli Ücretlendirme
Standart Kademeli Data Ücretlendirme 
İlk 20MB9TL/MB
20MB+6TL/MB 
Diğer Ülkeler
Konuşma PaketleriInternet Paketleri
60DK49TL20MB55TL
120DK90TL50MB125TL
180DK129TL100MB200TL
180DKStd. Ücretlendirme100MBStd. Kademeli Ücretlendirme
Author Image

Hakkımızda
kamu-haber.blogspot.com yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren. İlkeli ve tarafsız haber anlayışıyla siz değerli ziyaretçilerimiz için özel olarak tasarlanmıştır. Sitemiz hakkında her türlü istek öneri ve şikayetlerinizi hapsuyu[at]gmail.com adresine mail atarak iletebilirsiniz.

Benzer Haberlerimiz:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.kamu-haber.blogspot.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
TELİF HAKKI;

Sitemizde yer alan resimler google servisinden temin edilmektedir tüm hakları kendilerine aittir.Sitemizde bulunan videolar fragman niteliği taşımaktadır bu sebeple hiç bir yasal işleme tabi tutulamaz.Sitemizdeki filmler/videolar/Canlı TV Kanalları kesinlikle sunucularımız da barındırılmaz. Büyük video sitelerinden vk.com , youtube.com, dailymotion.com, facebook.com gibi sayfalardan alınmaktadır bu sebeple hiç bir sorumluluğu kabul etmemektedir.

Kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz! Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını düşünen hak sahipleri bilgi[at]kamu-haber.blogspot.com adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde mücbir sebep olmazsa en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gerekli işlemler yapılacaktır.
kamu-haber.blogspot.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@kamu-haber.blogspot.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17