Son Dakika

Anne Dizisi 13. Bölüm İzle

Anne yeni bölümleri ile her Salı Star Tv ekranlarında.

Anne dizisi hakkında tüm gelişmeler için StarTv resmi internet sitesini ziyaret edin.

31 Ocak 2017 Salı günü yayınlanan Anne 13. bölümünü youtube ve dailymotion kalitesi ile tek parça olarak izlemek için tıklayın. StarTv'nin sevilen dizisi Anne 31.01.2017 tarihinde yayınlanan son bölümü ile burada. Full HD 720p yeni bölüm videosunu ücretsiz ve online izlemek için sitemizi ziyaret edin.


Şule nihayet Zeynep’i çocuk kaçırma suçuyla polise şikâyet eder. Komiser Sinan Şule’yi sorgular ve Zeynep hakkında yakalama kararı çıkar. 

Gönül derhal Zeynep ve Turna’nın yanına koşup haberi verir. Zeynep’in tekrar kaçmaktan başka çaresi yoktur. Gönül bu kaçışta onların yanında olmaya karar verir ve Belkıs’tan yardım ister. Belkıs onları yurt dışına kaçırmanın bir yolunu bulur.

Bu sırada Cengiz komadan çıkmıştır ancak Şule’nin sevinci kursağında kalır. Cengiz ayrılmak istediğini söyler. Şule ne kadar uğraşırsa uğraşsın Cengiz kararlıdır. Şule mahvolur…

Cahide’nin evinde de işler karışıktır. Komiser Sinan, Cahide’yi de sorguya gelir, kızının nerede olduğunu sorar. Cahide için bu hayatının en ağır sorgusudur. Ancak Duru’nun Ali’den aldığı haberle içi bir parça rahatlar. Gamze, Mert’in istediği dna testini yaptırır ama sonu kimse için iyi bitmez. Cahide de yaşanan bu travmatik olay sonucunda Zeynep’i desteklemeye karar verir.

Şule’nin ise gidecek, kalacak yeri yoktur. Cengiz’in onu terk etmesinden sonra kendini içkiye verir, adamın biri onun bu halinden faydalanmaya çalışır. Şule’nin yardımına Ali koşar. Ancak bölüm sonunda Şule’yi kötü bir sürpriz beklemektedir. Şule’nin hayatı kökünden değişecektir.

Zeynep, Turna ve Gönül kaçış gününü beklerken İstanbul dışındaki küçük bir otele Gönül’ün kimliğiyle yerleşmişlerdir. Bu sırada Gönül ve Zeynep arasında duygusal anlar yaşanır. Üçü birlikte kısa da olsa bir aile olmanın mutluluğunu yaşarlar. Ancak bakalım işler planladıkları gibi gidecek midir? Zeynep ve Turna yurt dışına kaçıp yeni bir hayata başlayabilecek midir? 


Anne dizisinin yeni bölümü için geri sayım sürüyor. Her bölümde anneliğin doğurmaktan çok verilen emek olduğunu hatırlatan duygu yüklü dizinin son bölümüne Zeynep’in tepkisi damga vurmuştu. Anne dizisinin son bölüm finalinde Şule’yi karşısında bulan Zeynep, her şeyi göze alarak Turna’yı kaçırmıştı. Yarın akşam yayınlanacak olan Anne 13. bölümünde ise Zeynep’in verdiği kararın nelere mal olduğu gözler önüne serilecek. İşte, Anne dizisinin yeni bölümünden ilk görüntüler!
ANNE YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?
Şule nihayet Zeynep’i çocuk kaçırma suçuyla polise şikâyet eder. Komiser Sinan Şule’yi sorgular ve Zeynep hakkında yakalama kararı çıkar. Gönül derhal Zeynep ve Turna’nın yanına koşup haberi verir. Zeynep’in tekrar kaçmaktan başka çaresi yoktur. Gönül bu kaçışta onların yanında olmaya karar verir ve Belkıs’tan yardım ister. Belkıs onları yurt dışına kaçırmanın bir yolunu bulur. Bu sırada Cengiz komadan çıkmıştır ancak Şule’nin sevinci kursağında kalır. Cengiz ayrılmak istediğini söyler. Şule ne kadar uğraşırsa uğraşsın Cengiz kararlıdır. Şule mahvolur…
Cahide’nin evinde de işler karışıktır. Komiser Sinan, Cahide’yi de sorguya gelir, kızının nerede olduğunu sorar. Cahide için bu hayatının en ağır sorgusudur. Ancak Duru’nun Ali’den aldığı haberle içi bir parça rahatlar. Gamze, Mert’in istediği dna testini yaptırır ama sonu kimse için iyi bitmez. Cahide de yaşanan bu travmatik olay sonucunda Zeynep’i desteklemeye karar verir. Şule’nin ise gidecek, kalacak yeri yoktur. Cengiz’in onu terk etmesinden sonra kendini içkiye verir, adamın biri onun bu halinden faydalanmaya çalışır. Şule’nin yardımına Ali koşar. Ancak bölüm sonunda Şule’yi kötü bir sürpriz beklemektedir. Şule’nin hayatı kökünden değişecektir. Zeynep, Turna ve Gönül kaçış gününü beklerken İstanbul dışındaki küçük bir otele Gönül’ün kimliğiyle yerleşmişlerdir. Bu sırada Gönül ve Zeynep arasında duygusal anlar yaşanır. Üçü birlikte kısa da olsa bir aile olmanın mutluluğunu yaşarlar. Ancak bakalım işler planladıkları gibi gidecek midir? Zeynep ve Turna yurt dışına kaçıp yeni bir hayata başlayabilecek midir?
SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Komiser Sinan’ın Cahide’nin evinde Zeynep’i araması tüm ailede şok etkisi yarattı. Cahide, Zeynep’i evlatlıktan çıkarmak zorunda kalışının üzüntüsüyle sarsılırken kapıya polislerin gelmesiyle bir kez daha yıkıldı. Zeynep’i ise bekleyen büyük bir sorun vardı. Anne sevgisini ve sıcaklığını Zeynep’te bulan Turna, son yaşananlardan sonra ona iyice bağlanmıştı. Minik kalbi, polislerin Zeynep’i tutuklama ihtimaliyle endişe içindeydi. Ondan bir dakika bile ayrılmak istemedi. Zeynep kızının haline kahrolur. Üstelik tehlike artık enselerindeydi. Turna’yı da alıp yurtdışına gitme planını hızlandırmaya karar verdi. Zeynep’e yardımcı olmak için elinden geleni yapan Ali ise eskiden tanıdığı olan komiser Sinan ile görüştü ve ondan gelişmeler hakkında bilgi aldı.
Öte yandan acılı bir kadın olan Zeynep Anne, Zeynep’in torunu olup olmadığını öğrenebilmek için Gönül’e baskı yaptı. Gönül ondan gerçeği gizlemeye mecburdu. Öte yandan Turna’nın başına gelenler Zeynep’in kaçış planını ötelemesine neden oldu. Turna’yı götürmek zorunda kaldıkları yerde Gönül ve Zeynep’i kötü bir sürpriz bekliyordu.



Anne 13. bölüm dailymotion tek part full izle. Anne 31 Ocak 2017 ücretsiz seyret. Anne 31.01.2017 Salı tek parça reklamsız izle.

Anne yeni bölüm dizi izle. Anne dizisi 13. bölüm hd 720p seyret. Anne 31 Ocak 2017 Salı youtube tek parça izle. Anne 13. bölüm dailymotion tek part izle 31.01.2017 Salı ücretsiz dizi seyret.

Anne son bölüm ücretsiz izle. Anne 13. bölüm tek parça izle 31 Ocak 2017 Salı. Anne startv canlı izle. Anne 31.01.2017 dizi izlesene. Anne 13. bölüm dailymotion online izle. Anne 13. bölüm 31 Ocak 2017 tek part kesintisiz tekrar izle.

Anne ücretsi izle. Anne 13. bölüm YOUTUBE tam kısım izle. Anne dizisi 31.01.2017 youtube kesintisiz izle. Anne 31 Ocak 2017 Salı seyret. Anne son bölüm izle. Anne bugünkü bölüm seyret. 31 Ocak 2017 Anne son ölüm youtube izle.

Anne 13. bölüm yeniden izle. Anne son bölüm izle. Anne 31 Ocak 2017 Salı tek parça izle. Anne startv tekrar izle. Anne 31.01.2017 youtube seyret. Bugünkü bölüm.

Anne 31.01.2017 izle, 13. bölüm. Anne tek parça izle. 31 Ocak 2017 Anne 13. bölüm startv canlı izle. Anne 13. bölüm fragmanı izle. Anne 31 Ocak 2017 yeni bölüm pulsuz izle. Anne 31.01.2017 Salı youtube seyret. Anne ücretsiz izle.

Anne 13. bölüm izle, Anne 31 Ocak 2017 izle bugünkü bölüm, Anne 31.01.2017 izle, Anne son bölüm izle, Anne yeni bölüm izle
Author Image

Hakkımızda
kamu-haber.blogspot.com yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren. İlkeli ve tarafsız haber anlayışıyla siz değerli ziyaretçilerimiz için özel olarak tasarlanmıştır. Sitemiz hakkında her türlü istek öneri ve şikayetlerinizi hapsuyu[at]gmail.com adresine mail atarak iletebilirsiniz.

Benzer Haberlerimiz:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İnd | Ping | Bing | Ping 2 | Feedburner | Auto Ping | Yandex Memurlar Kamu personeli memur adayları sağlık personeli meb personeli memur alımı kamu personeli alımı KPSS ve sınav haberleri Memurlar Haber sitesi Memur alımı, memur maaşları, memurlar için haberler, öğretmen haberleri, öğretmen atamaları, memur zamları, 4c, 4b, iş ilanları, memur ilanları, kpss haberleri Memur Site'de
Bedava MP3 Download, MP3 indir, Ücretsiz MP3, Dangerous MP3, Dangerous MP3Yerli ve yabancı hd film izle, Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleri ile en güncel filmleri 1080p kelimeleriyle sitemize gelenler için uyarıdır. Sitemizde hiçbir MP3 ve Full Film bulunmamaktadır! Sadece bazı sitelerden dış bağlantı alınarak tanıtım amaçlı bir kaç şarkı bulunabilir. Lütfen sanata ve sanatçıya saygı için korsan müziğe hayır! Internetten mp3 yüklemek yerine onların kaset ve cd'lerini alarak destek olalım.
Günümüzün en büyük hobilerinden birisi hiç kuşkusuz TV izlemektir. Canlı TV sitemiz TV izlemeyi siz kullanıcılarına kolaylaştırmak için kurulan bir platformdur. Sitemizde tüm kanalları kesintisiz ve donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
aktüel, ürünler, kataloğu, broşürü, insert, indirim, kampanya, promosyon, a101, bim, şok, market,aktuel katalogu
YASAL UYARI;

Sitemizde yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum,analiz ve tavsiyeler, yorum,analiz ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun ve doğru sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.kamu-haber.blogspot.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitemizde yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı değildir. Sizlere aktardığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup reçete ya da tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sitemizdeki bilgiler hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Sitemizdeki bilgileri uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Sağlık problemlerinizin temelinde yatan sorunu ancak doktorunuza muayene olarak bulabilirsiniz. Bu bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen Kullanıcılar ve Üyelere aittir. Bilgilerin yanlış anlaşılmasından ve buna bağlı olarak doğabilecek mağduriyetten sitemiz yasal sorumluluk altında değildir, siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.
TELİF HAKKI;

Sitemizde yer alan resimler google servisinden temin edilmektedir tüm hakları kendilerine aittir.Sitemizde bulunan videolar fragman niteliği taşımaktadır bu sebeple hiç bir yasal işleme tabi tutulamaz.Sitemizdeki filmler/videolar/Canlı TV Kanalları kesinlikle sunucularımız da barındırılmaz. Büyük video sitelerinden vk.com , youtube.com, dailymotion.com, facebook.com gibi sayfalardan alınmaktadır bu sebeple hiç bir sorumluluğu kabul etmemektedir.

Kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz! Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını düşünen hak sahipleri bilgi[at]kamu-haber.blogspot.com adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde mücbir sebep olmazsa en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gerekli işlemler yapılacaktır.
kamu-haber.blogspot.com haber, yorum ve reklam için - İletişim: reklam@kamu-haber.blogspot.com
OcakŞubatMartNisanMayıs Haziran Temmuz Ağustos EylülEkimKasım AralıkPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar  2020 2021 2022 2023 2024 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. Maps1*Maps2*Maps3*Maps4*Maps5*Maps6*Maps7*Maps8*Maps9*Maps10*Maps11*Maps12*Maps13*Maps14*Maps15*Maps16*Maps17